21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει empowering μαθήματα μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εντυπωσιακή φωτογράφηση και το ανανεωμένο look.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά το 2020 όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Καρακάντζουλα.

Μετά από πολλά δύσκολα χειρουργεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η 37χρονη κατάφερε να ορθοποδήσει και να κάνει όνειρα για το μέλλον, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια αποκατάστασης των εγκαυμάτων της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με άρωμα Αγίου Βαλεντίνου

Το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα έχει κάνει νέα αρχή στη ζωή της και μέσα από τα empowering podcasts της προσπαθεί να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης.

Καθημερινά η νεαρή γυναίκα αφιερώνει όλη της την ενέργεια στο «Ioanna Paliospirou Foundation», ένα ίδρυμα που βοηθά τους εγκαυματίες να εξασφαλίσουν το επίπεδο νοσηλείας που χρειάζονται, σύμφωνα πάντα με την κατάστασή τους.

Πριν από μερικές ώρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση, εμφανώς εμπνευσμένη από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 37χρονη πόζαρε στον φακό με ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα, εκπέμποντας αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα και λάμψη.

https://www.instagram.com/reel/C20GqH7sgIi/

Η ίδια είχε μοιραστεί πριν λίγες μέρες στο Instagram ένα backstage από τα παρασκήνια της φωτογράφισης όπου την βλέπουμε να φορά glam κόκκινο φόρεμα, που αποτελεί πρόταση για date night ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ποστ τις δύσκολες στιγμές με τα χειρουργεία του 2023 για έναν λόγο

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Ξενοφώντα Σπιντζή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφερε στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την επίθεση με το βιτριόλι δηλώνοντας: «Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω. Έχω περάσει πολλές φορές από τη περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με την ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω».

https://www.instagram.com/reel/C2sjifTsn5R/

Και πρόσθεσε: «Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μαϊο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω. Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι».

κεντρικής: paliospirou.joanna



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό