21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ινφαντίνο: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 το μεγαλύτερο σόου που έχει δει ο πλανήτης»!

Ειδήσεις Ελλάδα

FIFA: Ο Τζιάνι Ινφαντίνο μίλησε για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ως μια διοργάνωση που θα τη θυμούνται όλοι.

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο (2026) δεν θα είναι απλώς το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, θα είναι το μεγαλύτερο σόου που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Θα είναι κάτι που θα θυμούνται όλοι».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο στο Μαϊάμι, κατά τη διήμερη συνάντηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας με θέμα τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν την κορυφαία διοργάνωση σε δύο χρόνια.

Το τουρνουά, στον Καναδά, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είναι το πρώτο με 48 ομάδες και το πρώτο που θα διοργανωθεί από κοινού από τρεις χώρες. Το σύνολο ρεκόρ των 104 αγώνων θα μοιραστεί μεταξύ 16 διοργανωτών πόλεων: Ατλάντα, Βοστώνη, Ντάλας, Χιούστον, Κάνσας Σίτι, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη Νιου Τζέρσεϊ, Φιλαδέλφεια, Σαν Φραντσίσκο, Σιάτλ, Γκουανταλαχάρα, Μεξικο Σίτι, Μοντερέι, Τορόντο και Βανκούβερ.

«Ζούμε, όπως όλοι γνωρίζετε, σε έναν κόσμο που είναι αρκετά διχασμένος και αρκετά επιθετικός, αλλά σε έναν κόσμο που χρειάζεται ευκαιρίες για να ενωθεί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και το Μεξικό και όλες οι πόλεις σας, χωνεύουν πολιτισμούς. Έχουν δημιουργηθεί χάρη στη δουλειά πολλών ανθρώπων από πολλά, πολλά μέρη του κόσμου και αντικατοπτρίζετε ακριβώς αυτή την ενότητα που θέλουμε να αντικατοπτρίζουμε στο ποδόσφαιρο.

Θα έχουμε λίγους τυχερούς που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για να μπουν στα γήπεδα, αλλά θα έχουμε πολλούς, πάρα πολλούς που θα έρθουν απλώς για να μείνουν κοντά στην ομάδα τους, για να γίνουν μέρος κάτι ξεχωριστού. Έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες που έρχονται στις πόλεις σας και μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα έρθουν με ειρηνικό πνεύμα, με χαρούμενο πνεύμα, θέλουν να γιορτάσουν, θέλουν να διασκεδάσουν. Πρέπει να τους καλωσορίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί, αν τους καλωσορίσουμε και τους κάνουμε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, τότε αυτό θα έχει απίστευτα θετική απόδοση σε αυτό που κάνουμε.

Το ποδόσφαιρο αγγίζει τα συναισθήματα, τις καρδιές και τις ψυχές των ανθρώπων και όταν επισκέπτονται τις όμορφες χώρες και τις όμορφες πόλεις σας, θέλουν να νιώσουν κάτι ξεχωριστό, αυτή είναι η μαγεία του παιχνιδιού που δισεκατομμύρια οι άνθρωποι αγαπούν σε όλο τον κόσμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό