21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ιλισσός: Κινδύνεψαν να πνιγούν παιδιά καθώς «φούσκωσαν» τα νερά του ποταμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μπουρίνι στην Αττική, λίγο έλειψε να μετατρέψει σε τραγωδία το παιχνίδι των παιδιών στον Ιλισσό ποταμό

Παραλίγο τραγωδία στον Ιλισσό στην Αττική σήμερα το απόγευμα, όταν εκδηλώθηκε το ξαφνικό μπουρίνι «φουσκώνοντας» τα νερά του ποταμού.

Εκείνη την ώρα μέσα στην κοίτη, που αρχικά δεν είχε νερό βρισκόταν μια παρέα παιδιών που έπαιζε και έκανε ποδήλατο.

Από την ξαφνική βροχόπτωση άρχισαν αμέσως να «κατεβαίνουν» νερά και ξαφνικά τα παιδιά εγκλωβίστηκαν στην άκρη του ποταμού με άμεσο κίνδυνο να παρασυρθούν.Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έριξε σκάλα ώστε τα παιδιά να ανέβουν στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Forecast Weather Greece:

Φούσκωσε ο Ιλισσός και κινδύνευσε παρέα παιδιών – Η στιγμή του απεγκλωβισμού τους Φούσκωσε ο Ιλισσός και κινδύνευσε παρέα παιδιών – Η στιγμή του απεγκλωβισμού τους SHARE TWEET VIBER WHATSAPP EMAIL Ένα σύντομο αλλά ισχυρό μπουρίνι στην Αττική, λίγο έλειψε να μετατρέψει σε τραγωδία μια απλή βόλτα μιας παρέας παιδιών στον Ιλισσό ποταμό. Bίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό Forecast Weather Greece, δείχνει μια παρέα νεαρών παιδιών να έχει εγκλωβιστεί μέσα στον Ιλισσό ποταμό. Νωρίτερα η παρέα έκανε ποδήλατο, όταν ξαφνικά ξέσπασε δυνατό μπουρίνι στην Αττική. Ο ποταμός φούσκωσε απότομα με αποτέλεσμα τα παιδιά να εγκλωβιστούν στην άκρη του ποταμού. Ευτυχώς τα παιδιά δεν παρασύρθηκαν από το νερό, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Ο ποταμός φούσκωσε απότομα με αποτέλεσμα τα παιδιά να εγκλωβιστούν στην άκρη του ποταμού.

Ευτυχώς τα παιδιά δεν παρασύρθηκαν από το νερό, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό