23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θύμα φάρσας η Τζόρτζια Μελόνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύμα τηλεφωνικής φάρσας έπεσε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ιταλικής κυβέρνησης.

Ειδικότερα, φαρσέρ ήρθε σε επικοινωνία με τον διπλωματικό σύμβουλο της Ιταλίδας πρωθυπουργού, παρουσιάσθηκε ως πρόεδρος επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης και ζήτησε να συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί της.

Η φάρσα στήθηκε στις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου από Ρώσους κωμικούς ηθοποιούς, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Αφρικανό ηγέτη φέρεται να ζήτησε την γνώμη της Μελόνι σχετικά με την ουκρανική αντεπίθεση.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της Ουκρανίας και στην καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης.

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica διέρρευσε σήμερα το ηχητικό ντοκουμέντο με αγγλικούς υποτίτλους το οποίο έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στην πλατφόρμα X.

Από την πλευρά του, ο διπλωματικός σύμβουλος της Μελόνι εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν, ενώ μέλη του κόμματός της, Αδέλφια της Ιταλίας, σχολίασαν ότι «πρόκειται μόνο για απελπισμένη ρωσική προπαγάνδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό