17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θλάση ο Παλάσιος, ποια μεγάλα ματς του Ιανουαρίου χάνει

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
01.01.2024 | 20:35

Ο Παλάσιος στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού, μένει για τρεις εβδομάδες εκτός και χάνει σημαντικά ματς του Ιανουαρίου, όπως τα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Με αρνητική είδηση ξεκίνησε το 2024 για τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος υπέστη θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Έτσι, θα χάσει κρίσιμα παιχνίδια του Ιανουαρίου για Stoiximan Super League, αλλά και Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Σίγουρα μένει εκτός από τα ματς με ΠΑΣ (3/1), Παναιτωλικό (7/1), ΑΕΚ (14/1) για το πρωτάθλημα, όπως και απ’ τα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/1-17/1).

Θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τον Αστέρα (21/1) και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 28 Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα επέστρεψαν ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους οι Τζούριτσιτς και Τσέριν.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

“Με δύο θετικά και δύο αρνητικά νέα ξεκίνησε το 2024 στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης», φτάνοντας πια στην κορύφωση της προετοιμασίας για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρόγραμμα επέστρεψαν, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους οι Τζούριτσιτς, Τσέριν. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης εγκατέλειψαν με τραυματισμό οι Παλάσιος, Σένκεφελντ. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό