23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θα υπηρετώ την πατρίδα για όλη μου τη ζωή

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην πρώτη του ανάρτηση ντυμένος στα χακί προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγη ώρα μετά την κατάταξή του στο στρατόπεδο της Θήβας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την παρουσία του στη Θήβα και τη στιγμή της εισόδου του στο στρατόπεδο. Τις εικόνες συνοδεύει το εξής κείμενο:

«Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής (15/03), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πέρασε την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας, για να παρουσιαστεί στον στρατό και να εκτίσει την 20ήμερη θητεία του. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υπηρετήσει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Ο κ. Κασσελάκης, αφού επέδειξε τα απαραίτητα έγγραφα, πέρασε εντός του στρατοπέδου, όπου και αναμένεται να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη σε αυτές τις περιπτώσεις διαδικασία.

Έως την πύλη του στρατοπέδου τον συνόδευσε ο πατέρας του, ο οποίος ήταν συγκινημένος, καθώς όπως ανέφερε και εκείνος είχε υπηρετήσει στη Θήβα, ενώ παρόντες ήταν στενοί συνεργάτες του, αλλά και οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την πόλη της Θήβας και συναντήθηκε με κατοίκους και φορείς της περιοχής, που του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό