16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Θα στραφώ εναντίον του συνεργάτη μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εφόσον καταλογιστούν ποινικές ευθύνες στην ευρωβουλευτή της ΝΔ, είναι πιθανόν να δικαστεί για απιστία σε βαθμό πλημμελήματος

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας με την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη, η κομματική ιδιότητα της οποίας ανεστάλη με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ «παγώνει» και η υποψηφιότητά της στις επόμενες εθνικές εκλογές στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Σπυράκη ελέγχεται από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), για κατάχρηση του προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και έχει ζητηθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα της ΕΕ η άρση της ασυλίας της, ενώ η ίδια από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζει, ότι πρόκειται εντελώς άσχετη υπόθεση με το Qatar Gate, για την οποία κατηγορείται η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Εύα Καΐλή.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, η Μαρία Σπυράκη υποστήριξε, ότι πρόκειται για μία παλιά της υπόθεση, ενώ τόνισε πως θα στραφεί εναντίον του συνεργάτη της. «Η υπόθεση είναι παλιά και αφορά την πρώτη μου θητεία. Ο συνεργάτης είχε προβλήματα υγείας με τη μητέρα του, τον πατέρα του, αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα και ο ίδιος. Οι εκθέσεις μου είχαν κοινοποιηθεί εδώ και καιρό. Σκοπεύω να πάω τη Δευτέρα να πληρώσω το πρόστιμο, που μου καταλογίστηκε, ενώ θα στραφώ και εναντίον του συνεργάτη μου», δήλωσε στο MEGA.

Εφόσον καταλογιστούν ποινικές ευθύνες, είναι πιθανόν να δικαστεί για απιστία σε βαθμό πλημμελήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό