22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις στον Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άλαν Πάρντιου βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης ως ο νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας των «κίτρινων».

Τον 61χρονο Άγγλο τεχνικό, που ήρθε μαζί με τον βοηθό του, Άλεξ Ντάιερ, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι στελέχη της ΠΑΕ.

«Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ.  Έχω δει την ομάδα, έχω τη δική μου φιλοσοφία. Κοιτάζω μπροστά μου, την πρόκληση. Θα γνωριστώ με τα παιδιά αργότερα σήμερα. Θα περάσω στην ομάδα τα δικά μου “ θέλω”. Κάποια παιδιά τα γνωρίζω ήδη», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του.

«Δε θέλω να πω πολλά πράγματα σήμερα, εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά σιγά-σιγά θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις».

Κατά πάσα πιθανότητα ο έμπειρος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική.

Εν τω μεταξύ, αύριο το απόγευμα αναμένεται στη συμπρωτεύουσα ο 22χρονος διεθνής με την Εθνική Ονδούρας μεσοεπιθετικός Έντουιν Ροντρίγκεζ, που θα παίξει στον Άρη ως δανεικός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό