19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Θα εγκατέλειπες τον τηλεφωνικό σου αριθμό για μία δωροεπιταγή;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ενδιαφέρον… “πείραμα” συμβαίνει στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους και το Πουέρτο Ρίκο από την AT&T. Οι συνδρομητές της AT&T που θέλουν να παραμείνουν στην εταιρεία καλούνται να εγκαταλείψουν τον παλιό τους αριθμό και να πάρουν ως αντάλλαγμα μία δωροεπιταγή 100 δολαρίων.

Η δωροεπιταγή της AT&T δίνεται μέσω του προγράμματος Visa Reward, ενώ απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές της AT&T που χρησιμοποιούσαν τα κινητά τους στην αμερικανική επικράτεια. Το 2019, η AT&T πούλησε την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας στην εταιρεία Liberty για τις περιοχές των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων και του Πουέρτο Ρίκο, επομένως είχαν περάσει τα τηλεφωνικά νούμερα στη νέα υπηρεσία. Κάποιοι συνδρομητές, όμως, είχαν διατηρήσει τις συνδέσεις τους και τώρα καλούνται να αφήσουν τον παλιό τηλεφωνικό τους αριθμό, κερδίζοντας 100 δολάρια, προκειμένου να μείνουν στην AT&T.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, καθώς ένα παρόμοιο σενάριο θα μπορούσε να ισχύσει και στην Ελλάδα. Φαντάσου να καλείσαι να αλλάξεις νούμερο, με δέλεαρ μία δωροεπιταγή 100 ευρώ, όταν πηγαίνεις από τη μία εταιρεία σε μία άλλη, ειδικά όταν μιλάμε για έναν τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια. Θα το έκανες;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό