18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα όσα εκμυστηρεύτηκε φίλη της

Μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, έφυγε από τη ζωή. Η πρώην συνεργάτιδα και φίλη της, η κυρία Τόνια, μίλησε για εκείνη στην εκπομπή «Super Kατερίνα».

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια. Ήταν μια κοπέλα πολύ δυνατή παρά την αρρώστια της. Μια μάνα πολύ καλή. Μας κάλεσε και στον γάμο, αλλά δεν μπορούσα να πάω λόγω δουλειάς και επειδή ήταν στην Αθήνα. Πριν από έναν μήνα μίλησα με τη Ράνια, ήταν στο νοσοκομείο, και μου είπε: “Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου”. Ήξερε με τι πάλευε. Είχε κάνει χειρουργείο. Και από τότε είχε προβλήματα. Δύο μήνες πριν σταμάτησε και τη δουλειά της. Τα παιδιά της, τα αδέλφια της, τους σκεφτόταν όλους. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ δεμένα μαζί της», είπε συγκινημένη.

«Ναι ήθελε να δει τον Γιώργο πρώτα απ’ όλα να παντρεύεται, να τον χαίρεται. Ποιος γονιός δεν θέλει να δει το παιδί του να έχει εγγόνια, να έχει τα πάντα στη ζωή του;», συνέχισε.

«Ναι όταν μίλησα τελευταία φορά με πήρε η ίδια και μου λέει: “Τόνια συγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ, γιατί δεν έχω δύναμη”, γιατί ήταν αρχές Σεπτέμβρη… Ο Γιώργος ήταν πολύ δεμένος με τη μάνα του. Τον ξέρω εδώ και 20 χρόνια. Όταν ερχόταν εδώ στο μαγαζί ήταν αγκαλιές φιλιά με τη μάνα του», δήλωσε ακόμη.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό