22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θέλξη: «Οι Ελληνίδες μάνες είμαστε πάρα πολύ καλές, ηρωίδες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οδός Ζαρίφη 2: Καλεσμένη της εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη ήταν σήμερα 10/1 το μεσημέρι η γνωστή τραγουδίστρια Θέλξη.

Η ίδια, μίλησε για το παρελθόν της στη μουσική σκηνή, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και το bullying ανηλίκων ενώ δεν δίστασε να πει ότι η Ελληνίδα μάνα είναι ηρωίδα και πάρα πολύ καλή.

«Δεν μπορώ καθόλου με το μπούλινγκ. Τρέμω στην ιδέα το πώς θα αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Θυμάμαι στο σχολείο να δέρνομαι στο σχολείο με τα αγόρια γιατί κορόιδευαν τον αδύναμο. Το παιδί με τα γυαλιά ή το παιδί με τα παραπάνω κιλά. Το κακό της εποχής είναι η πληροφορία.

Έχουμε τρομερή πληροφορία, μαθαίνουμε τα άσχημα που γίνονται παντού. Είπα σε έναν φίλο μου που έχει site να βάλει για μια εβδομάδα καλές ειδήσεις να φτιάξει η ψυχολογία και μου είπε “δεν τις κλικάρουν”. Είμαστε και σαν λαός έτσι», είπε αρχικά η Θέλξη και συνέχισε:

«Επιστημονικά μπορεί να πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, δεν ξέρω. Αλλά είχα τόσο αγάπη για αυτό που μου συνέβαιναν και έλεγα ότι “δεν είσαι μόνη σου, έχεις το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σου, το μωρό σου”. Βλέπω τις μανούλες σε εμπορικά και θέλω να τις πάρω αγκαλιά. Αυτό νιώθω τώρα που κλαίνε τα μωρά και παλεύουν με τα καρότσια. Νιώθω ότι θέλω να τις πάρω αγκαλιά. Λένε ότι δεν είναι καλή η Ελληνίδα μάνα αλλά είμαστε πάρα πολύ καλές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό