26.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Θέλει να ανακάμψει ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 16η αγωνιστική της Basket League ανοίγει αυλαία και οι «μονομαχίες» αναμένονται συναρπαστικές. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι εκείνη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Ακόμη, η Καρδίτσα υποδέχεται την ΑΕΚ, ο Προμηθέας Πάτρας φιλοξενείται από το Λαύριο και το Περιστέρι κοντράρεται με το Μαρούσι.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Καρδίτσα σε ένα άκρως σημαντικό ματς για εκείνη. Η «Ένωση» βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και «κυνηγάει» τον 6ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά. Από την άλλη, η Καρδίτσα είναι 10η, ισοβαθμώντας με το Μαρούσι, έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς σε 15 αγώνες.

Σε μια δύσκολη «μάχη» ρίχνεται το Λαύριο, που έχει να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας. Στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κώστα Μέξα ηττήθηκε 66-65 από τον ΠΑΟΚ στην παράταση και τώρα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Προμηθέας Πάτρας είναι 4ος, με 24.

Το Περιστέρι υποδέχεται το Μαρούσι, στη προσπάθεια να πλησιάσει τον 2ο Ολυμπιακό. Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη είχε επικρατήσει 81-75 του Προμηθέα στην παράταση. Από την άλλη, το Μαρούσι προέρχεται από την ήττα 87-84 από την Καρδίτσα και ψάχνει την επιστροφή του στις νίκες.

Το ματς της ημέρας που τραβάει τα βλέμματα είναι εκείνο στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα 85-80 της περασμένης αγωνιστικής από τον «αιώνιο» αντίπαλο του, Παναθηναϊκό και να… πατήσουν ξανά γερά στα πόδια τους, παρά τις απουσίες των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ, αμφίβολοι είναι και οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει 66-65 το Λαύριο και θέλει να χτίσει σερί, αν και αντιμετωπίζει μια επιβεβαιωμένα δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Basket League το Σάββατο (27/01):

17:15 Καρδίτσα – ΑΕΚ ΕΡΤ3

18:00 Λαύριο – Προμηθέας Πάτρας ΕΡΤ Sports 1

19:00 Περιστέρι – Μαρούσι ΕΡΤ Sports 2

20:15 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ΕΡΤ3

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό