18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θέλεις δυνατά και καλλίγραμμα χέρια; Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι 5 κορυφαίες ασκήσεις για δυνατά χέρια και ώμους.

Αν έχεις βάλει ως στόχο για το φετινό καλοκαίρι να ενδυναμώσεις το σώμα σου και να αναδείξεις τον πιο fit και καλογυμνασμένο εαυτό σου, καλό είναι να ξεκινήσεις από τώρα, κι ας μη λέει ο καιρός να σε βάλει στο mood!

Κι αν είσαι από τις γυναίκες που λατρεύουν τα καλλίγραμμα χέρια και το arm-toning είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου, τότε θα πρέπει να εντάξεις μερικά ελαφριά βάρη στις προπονήσεις σου προκειμένου να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. 

Αν έχεις μόνο 10 λεπτά, δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις

Παρακάτω θα βρεις ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής για να τονώσεις και να συσφίξεις τα χέρια σου σε χρόνο dt, απογειώνοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Οι ασκήσεις:

Πλάγιες άρσεις χεριών
Εμπρόσθιες εκτάσεις χεριών με περιστροφή
Kick backs
Άρσεις χεριών προς τα πίσω με λυγισμένα γόνατα
Prayer Arm Pulses

Ολοκλήρωσε κάθε άσκηση με αλτήρες 3 κιλών για 3 γύρους του 1 λεπτού ο καθένας.

#1. Πλάγιες άρσεις χεριών

How to: Αυτή η κίνηση είναι εξαιρετική για τον πρόσθιο και πλάγιο δελτοειδή. Κρατώντας τα βαράκια, ξεκίνα να σηκώνεις και τα δύο χέρια στο ύψος των ώμων σου και κρατώντας τις παλάμες σου στραμμένες προς το πάτωμα.

#2. Εμπρόσθιες εκτάσεις χεριών με περιστροφή

How to: Αυτή η άσκηση είναι εξαιρετική για τα χέρια σου! Τέντωσε τα χέρια σου προς τα εμπρός κρατώντας τα βαράκια και προτού τα φέρεις πίσω στο σώμα σου, περίστρεψέ τα προς τα πάνω.

#3. Kick backs

How to: Αν έχεις πάγκο, βάλε το ένα πόδι στον πάγκο με το γόνατο λυγισμένο. Σε διαφορετική περίπτωση στάσου με το ένα χέρι σε μια καρέκλα. Στο άλλο χέρι κράτα το ένα βαράκι. Κράτα τον βραχίονά σου κολλημένο στα πλευρά σου και σχημάτισε ορθή γωνία με το χέρι σου. Τέντωσε το χέρι έτσι ώστε να έρθει παράλληλα με το έδαφος και επανάφερε σε ορθή γωνία.

#4. Άρσεις χεριών προς τα πίσω με λυγισμένα γόνατα

How to: Στάσου όρθια κρατώντας δύο βαράκια στα χέρια και λύγισε ελαφρώς τα γόνατα. Σκύψε προς τα εμπρός σπρώχνοντας προς τα πίσω τους γοφούς και αφήνοντας τα χέρια να πέσουν προς το έδαφος. Με μία κίνηση να εκτείνεις τα χέρια προσέχοντας να είναι στην ίδια ευθεία με τους ώμους. Επίστρεψε στην αρχική σου θέση και επανάλαβε.

#5. Prayer Arm Pulses

How to: Αυτή η άσκηση είναι εξαιρετική για τους τρικέφαλους και τους ώμους, καθώς και για τους μύες του στήθους σου. Στάσου όρθια φέρνοντας τα χέρια σου στο ύψος του μετώπου και πίεσε τους αλτήρες προς τον πάνω με ελεγχόμενο ρυθμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 Οι 3 ασκήσεις για να προετοιμάσεις τους κοιλιακούς σου για το καλοκαίρι
Αυτές οι ασκήσεις φτιάχτηκαν για σένα που δεν έχεις καθόλου αντοχή και γυμνάζεσαι στο σπίτι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό