18.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Xiaomi ανοίγει 30.000 καταστήματα, καθώς προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου της

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον προηγούμενο μήνα η Xiaomi ανακοίνωσε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα κυκλοφορήσει το πρώτο της αυτοκίνητο, με τον κινεζικό γίγαντα τεχνολογίας να επενδύσει περίπου 10 δισ. δολάρια μέσα στην ερχόμενη δεκαετία στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εσωτερική αναδιάρθρωση της εταιρείας προκειμένου να εισέλθει στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων της Κίνας.

Για να προετοιμαστεί κατάλληλα, η Xiaomi αναπτύσσει το δίκτυό της -στην Κίνα, αρχικά- για την πώληση των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, η κινέζικη εταιρεία ανακοίνωσε το φιλόδοξο πλάνο της να ανοίξει 30.000 καταστήματα, τα οποία θα έχουν την μορφή πολυκαταστημάτων, καθώς θα λειτουργούν ως καταστήματα πώλησης τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και ως αντιπροσωπείες αυτοκινήτου.
Έτσι, σε έναν χώρο, που δεν θα είναι μικρότερος από 600 τ.μ., θα έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις προϊόντα όπως smartphones, tablets και ηλεκτρικά πατίνια, και ανάλογα την διάθεση και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Xiaomi.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό