18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition στη χώρα για να γιορτάσει τη 10η επέτειό του στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο.

Το Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ έχει το ίδιο hardware με την τυπική έκδοση, αλλά διατίθεται σε ένα ειδικό πακέτο λιανικής, του οποίου ο μπλε-λευκός σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022.

Η συσκευασία περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα ρεύματος και ένα χρυσό εργαλείο εξαγωγής SIM με το λογότυπο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA), το οποίο θα βρείτε επίσης στο πίσω μέρος του Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition, με τον αριθμό 10.

Συμβολίζει τα 10 χρόνια της Xiaomi στην Ινδία, και για όσους δεν γνωρίζουν, είναι επίσης ο αριθμός της φανέλας του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν αρχηγός της ομάδας της Αργεντινής που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA το 2022.

Επιπλέον, το Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition διαθέτει προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη, που περιλαμβάνει ειδική οθόνη κλειδώματος, ταπετσαρίες και εικονίδια.

Το Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition έρχεται σε μια ενιαία διαμόρφωση 12 GB/512 GB με τιμή 37.999 INR (455 $/425 ευρώ) και θα είναι διαθέσιμο στην Ινδία από τις 15 Μαΐου μέσω του Flipkart, του επίσημου ινδικού ιστότοπου της Xiaomi και των καταστημάτων λιανικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό