24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για τον Ιμπραΐμοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για πιθανή παράβαση του Κανονισμού Στοιχημάτων.

«Διορίστηκε σήμερα επιθεωρητής πειθαρχικής δεοντολογίας της UEFA προς διεξαγωγή έρευνας, για πιθανή παραβίαση των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για φερόμενο οικονομικό συμφέρον σε εταιρεία στοιχημάτων», αναφέρει η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

«Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μ΄ αυτό το θέμα θα καταστούν διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο», καταλήγει η UEFA.

Η κατηγορία αφορά την πιθανή παραβίαση, από τον επιθετικό της Μίλαν, των κανονισμών δεοντολογίας της UEFA, ως συνιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικών στοιχημάτων Bethard.com, με έδρα τη Μάλτα.

Το γεγονός ότι ο «Ίμπρα» εξακολουθεί να κατέχει μετοχές στη Bethard επιβεβαιώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Έρικ Σκαρπ, στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet.

Περαιτέρω έλεγχοι δείχνουν ότι η εταιρεία Unknown AB του παίκτη κατέχει περίπου το 10% των μετοχών της Gameday Group PLC, η οποία με τη σειρά της είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη επένδυση του Ιμπραΐμοβιτς στη Σουηδία. Στις οικονομικές καταστάσεις της 31ης Δεκεμβρίου 2019 (η τελευταία διαθέσιμη), οι επιχειρηματικές ενασχολήσεις του Σουηδού επιθετικού απέφεραν έσοδα 8,7 εκατομμυρίων ευρώ, με καθαρό κέρδος 4,5 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, οι αριθμοί μειώθηκαν σε σύγκριση με το 2018, όταν είχε σημειώσει κύκλο εργασιών 10,1 εκατομμυρίων και θετικό καθαρό αποτέλεσμα 7,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό