23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η UEFA θυμήθηκε τα «μαγικά» του Μέσι στο ΟΑΚΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Φάση στην οποία δεν μπόρεσαν να ανακόψουν τον Λιονέλ Μέσι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από τέσσερις προσπάθειες, επανέφερε στη μνήμη των φιλάθλων η UEFA.

Δύο φορές ο Λιονέλ Μέσι έχει επισκεφθεί το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2005-06 όταν άρχιζε την παρουσία του στο Champions League. Μάλιστα την ίδια σεζόν είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση κόντρα στο «τριφύλλι» στο ματς του «Καμπ Νου».

Η δεύτερη ήταν το 2010-11 (Νοέμβριος 2010) όταν και επικράτησε η ομάδα του 3-0 με τον ίδιο να πετυχαίνει ένα γκολ. Σε εκείνη τη βραδιά, ο Αργεντινός που ήδη ήταν το… διαμάντι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ήταν σε μεγάλα κέφια. Μία ενέργειά του, μάλιστα, θυμήθηκε η UEFA και την ανέβασε στα social media του Champions League.

Με τη σημείωση «Messi madness» η επίσημη σελίδα της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης δημοσίευσε στο οποίο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη προσπέρασε σα να είναι… βόλτα στο δάσος, τέσσερις προσπάθειες παικτών του Παναθηναϊκού να τον σταματήσουν.

Δείτε το χαρακτηριστικό :

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό