17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Ubisoft διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς – Μπορεί να χάσετε τα παιχνίδια σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ubisoft θα πρέπει να το κάνετε σύντομα γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να διαγραφούν και τα παιχνίδια που αγοράσατε με αυτόν.

Ο χρήστης του Twitter @PC_enjoyer δημοσίευσε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Ubisoft που μοιάζει με phishing και τον ενημέρωνε ότι δεν χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στην εταιρεία. Ως εκ τούτου, η Ubisoft έχει αναστείλει προσωρινά τον ανενεργό λογαριασμό και δηλώνει πως θα τον κλείσει σε 30 ημέρες σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.

UBISOFT closes your account if you haven’t logged in for some time.

You will lose all your games purchased forever. pic.twitter.com/exC78bUt93

— AntiDRM🔴 (@PC_enjoyer) July 19, 2023

Το μήνυμα περιλαμβάνει ένα κουμπί Ακύρωση για τον χρήστη προκειμένου να κρατήσει ανοιχτό τον λογαριασμό του στην Ubisoft. Αν και το μήνυμα μοιάζει αρκετά ύποπτο το προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας αργότερα επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για απάτη.

Hey there. We just wanted to chime in that you can avoid the account closure by logging into your account within the 30 days (since receiving the email pictured) and selecting the Cancel Account Closure link contained in the email. We certainly do not want you to lose access to…

— Ubisoft Support (@UbisoftSupport) July 20, 2023

«Θέλαμε απλώς να γνωστοποιήσουμε ότι μπορείτε να αποφύγετε το κλείσιμο του λογαριασμού σας, μπαίνοντας στον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών (από τη λήψη του email που απεικονίζεται) και επιλέγοντας τον σύνδεσμο Ακύρωση κλεισίματος λογαριασμού που περιέχεται στο email», έγραψε η ομάδα υποστήριξης της Ubisoft.

Η διαγραφή ενός λογαριασμού συνεπάγεται και απώλεια των παιχνιδιών, της προόδου και άλλων αγορών που έχουν γίνει με αυτόν. Οι λογαριασμοί ΔΕΝ μπορούν να ανακτηθούν αφότου κλείσουν οριστικά γι’ αυτό και δίνεται μια περίοδος αναστολής 30 ημερών. Η Ubisoft, παρόλα αυτά, υποστηρίζει πως δεν κλείνει λογαριασμούς που είναι ανενεργοί για λιγότερο από 4 χρόνια.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό