17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Toyota teasάρει τη νέα διάταξη της ανάρτησης του Tundra

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρότι η Toyota έχει δώσει στη δημοσιότητα μια επίσημη φωτογραφία της νέας γενιάς του Tundra, πρακτικά το ιαπωνικό pickup δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί, καθώς η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Αντ’αυτού, η Toyota έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο μια μακρά καμπάνια teasαρίσματος, δείχνοντας μας -μέχρι στιγμής- στοιχεία της μεγάλης πανοραμικής οροφής, του ταμπλό, των καθισμάτων και του κινητήρα.1Σειρά παίρνει σήμερα η ανάρτηση του νέου pickup. Η τρέχουσα του Tundra διαθέτει έναν παραδοσιακό σταθερό πίσω άξονα με τραπεζοειδή φύλλα σούστας, παρόμοια με αυτά που βρίσκονται σε pickups, όπως το Ford F-150 και το Chevrolet Silverado. Ωστόσο, η νέα γενιά του Tundra δεν θα φέρει φύλλα σούστας, με τη νέα διάταξη να υπόσχεται καλύτερη και μεγαλύτερη άρθρωση, κάτι που -θεωρητικά- σημαίνει ότι το Tundra θα μπορεί να σταθεί απέναντι στο F-150 Raptor, το οποίο έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση.

Παραμένει άγνωστο αν η πίσω ανάρτηση χωρίς φύλλα σούστας θα είναι διαθέσιμη στο βασικό μοντέλο ή θα την συναντάμε μόνο στις εκδόσεις TRD Off-Road και Pro, αλλά η Toyota υπόσχεται ότι η νέα ανάρτηση θέτει νέα δεδομένα για τις επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου.2Τα αποκαλυπτήρια του μεγάλου pickup αναμένεται να γίνουν σύντομα, με το νέο Tundra να βασίζεται στη νέα αρθρωτή TNGA-F πλατφόρμα της ιαπωνικής εταιρίας. Μηχανικά, θα προσφέρεται με τον iForce Max κινητήρα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ο ίδιος 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας που υπάρχει και στο νέο Land Cruiser, απόδοσης 420 ίππων με 650 Nm ροπής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό