21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Toyota παρουσιάζει ένα σούπερ φθηνό Hillux

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Toyota Hilux Champ κυκλοφόρησε στην αγορά της Ταϊλάνδης, προσφέροντας μια εντυπωσιακά προσιτή επιλογή σε σύγκριση με πιο ακριβά pick-up.

Με τιμή που ξεκινά από τα 11.930 ευρώ αυτό το χρηστικό pickup διατίθεται σε διάφορα στυλ αμαξώματος και μπορεί να προσαρμοστεί σε τροχόσπιτο, φορτηγό τροφίμων, ιατρικό φορτηγάκι ή τροχόσπιτο με σκηνή στην οροφή.

Η Toyota Ταϊλάνδης προσφέρει το Hilux Champ σε οκτώ διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για κοντό και μακρύ μεταξόνιο.

Οι επιλογές κινητήρων αποτελούνται από κινητήρες βενζίνης 2,0 και 2,7 λίτρων και ένα ντίζελ 2,4 λίτρων, σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων είτε με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Η παραλλαγή με μακρύ μεταξόνιο και ανοιχτή καρότσα που είναι εξοπλισμένη με ντίζελ ζυγίζει περίπου 6.150 κιλά και διαθέτει μέγιστη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 2.204 κιλά.

Το pick-up αυτό που παράγεται στο εργοστάσιο Samrong, υποστηρίζει πάνω από 100 συμβατά αξεσουάρ.

Το εσωτερικό είναι σπαρτιάτικο και η αποκλειστικά μονοκάμπινη έκδοση του οχήματος προσφέρει μόνο τα απαραίτητα, χωρίς οθόνη πολυμέσων ούτε καν κλιματισμό στην βασική έκδοση.

Από την άλλη το απίστευτα χαμηλό κόστος και η δυνατότητά του να μεταμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε οδηγού, το καθιστούν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Η οποία όμως θα μείνει μακριά από την Ευρώπη, καθώς -τουλάχιστον προς το παρόν- απευθύνεται μόνο στις αναδυόμενες αγορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό