23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Ted Baker τιμά τα χαρακτηριστικά φλοράλ μοτίβα που καθιέρωσαν την British αισθητική του brand

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την χειμωνιάτικη σεζόν η Ted Baker τιμά τα χαρακτηριστικά φλοράλ μοτίβα που καθιέρωσαν την British αισθητική του brand.

Εμπνευσμένα από φθινοπωρινά και χειμερινά μπουκέτα, τα prints κοσμούν σακάκια και φορέματα, αποδεικνύοντας ότι τα φλοράλ μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. Καθημερινά και βραδινά κομμάτια κάνουν stand out σε μια συλλογή γεμάτη από δόσεις ρομαντισμού.

H συλλογή παρουσιάζει πλεκτά με όρθιους γιακάδες και κυματιστό τελείωμα που ανακαλούν την βικτωριανή αισθητική. Τα παντελόνια έχουν αυστηρό office look ενώ κατασκευάζονται από σκληρό σατέν που τους προσδίδει μια day to night λογική. Τα χειμωνιάτικα look ολοκληρώνουν τα παλτό, κομμάτια κλειδί σε κάθε συλλογή της Ted Baker, που για αυτή την σεζόν παίζουν με τις έντονες μονοχρωμίες και τα unexpected μήκη. Νέα στυλ όπως η μπλε ρουά κάπα προστίθενται στη συλλογή μαζί με το best seller παλτό Rose που βγαίνει σε διαχρονικό κρεμ ή φωτεινό ροζ. Την παράσταση κλέβουν τα tailored κοστούμια με εντυπωσιακά τυπωμένα λουλούδια ή sleek oversized γραμμή και μαύρο χρώμα.

Τα φορέματα της συλλογής έχουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο με χρωματική παλέτα που συνδυάζει το πολυτελές μαύρο με το παστέλ ροζ και το αχνό πράσινο. Στην βραδινή σειρά οι μεταλλικοί τόνοι κυριαρχούν, όπως στο midi plissé φόρεμα σε ασημί χρώμα και μας οδηγούν πηγαία στο γιορτινό πνεύμα. Στην σειρά ξεχωρίζει το Whitni maxi dress με μπαρόκ αισθητική. Το βελούδο και τα κρύσταλλα κυριαρχούν στο αξεσουάρ και τις βραδινές τσάντες, ενώ το ανακυκλωμένο νάιλον ανανεώνει καθημερινά staples.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό