16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Skoda προσφέρει LED Matrix τεχνολογία στα Kamiq και Scala

Ειδήσεις Ελλάδα

Με κάθε ημέρα που περνά πλησιάζουμε στην ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας των ανανεωμένων Kamiq και Scala με την Skoda να έχει ήδη ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι η 1η του Αυγούστου. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, υπάρχουν στοιχεία των δύο μοντέλων που η εταιρία θέλει να τονίσει και ένα από αυτά έχει να κάνει με τα Matrix-LED φωτιστικά σώματα που θα είναι διαθέσιμα με ένα επιπλέον κόστος τόσο στο αστικό SUV όσο και στο compact hatchback καθώς η εταιρία διαχρονικά εκδηλώνει την τάση να… εκδημοκρατίζει τεχνολογία που μέχρι πρότινος “κοσμούσε” ακριβότερα μοντέλα.

Παράλληλα, έχουμε την δυνατότητα να παρατηρήσουμε λίγο περισσότερο τα φωτιστικά σώματα των δύο μοντέλων με αυτά του Scala να εκτείνονται προς την γρίλια και τις λεπτές λωρίδες των πάνω και κάτω DRL να συγκλίνουν δημιουργώντας μία χαρακτηριστική “υπογραφή”. Ανασχεδιασμένα είναι τα φανάρια και του Kamiq όμως, με το άνω στοιχείο των διπλών φωτιστικών σωμάτων να είναι λεπτότερο και πιο έντονο ενώ το κάτω στοιχείο έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και όπως και στο Scala, μπορεί να εφοδιαστεί με την LED Matrix τεχνολογία για πρώτη φορά.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda πριν από λίγο καιρό αποκαλύπτουν ότι και τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν υποστεί αλλαγές αλλά αυτές σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο δραματικές όσο στα εμπρός. Ούτως ή άλλως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για facelift οπότε δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον ριζικό ανασχεδιασμό ούτε στο αμάξωμα αλλά ούτε και στην καμπίνα. Όπως και να έχει, σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό