14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Singer αποκαλύπτει το πρώτο Cabriolet της.

Ειδήσεις Ελλάδα

Το γεγονός ότι έπρεπε να φτάσουμε στο δεύτερο μισό του 2022 για να δημιουργήσει η Singer την πρώτη Cabriolet “recreation” είναι παράδοξο δεδομένης της επιθυμίας του επικεφαλής της εταιρίας, Rob Dickinson, να εφαρμόσει όλα αυτά που έχει μάθει τα τελευταία χρόνια σε μία ανοιχτή Porsche 911. Υπήρχαν όμως άλλες προτεραιότητες και μία ιδιαίτερα μακριά περίοδος εξέλιξης ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πληροί τις προδιαγραφές της Singer και να ικανοποιεί τα όνειρα του πελάτη.

“Η πρώτη Porsche, η Sport 356/1 γνωστή και ως “Number 1” ήταν ένα cabriolet και η ανοιχτή πολυτέλεια ήταν μέρος της ιστορίας από τότε.Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να γιορτάσω αυτό το κομμάτι της κληρονομιάς της Porsche και να το κάνω ως μέρος της Turbo Study μοιάζει σαν το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσει κάποιος.“

Δήλωσε ο Dickinson. Όπως συνηθίζει η Singer, το αμάξωμα της Turbo Study Cabriolet είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανθρακονήματα, επιτρέποντας στην εταιρία να δώσει τα αισθητικά χαρακτηριστικά που θέλει, μειώνοντας το βάρος και αυξάνοντας την ακαμψία. Στο πίσω μέρος, βρίσκεται μία εξέλιξη του αερόψυκτου “Mezger” επίπεδου εξακύλινδρου ο οποίος έχει αυξημένη χωρητικότητα στα 3.8 λίτρα, δύο turbos και νέα intercoolers με αποτέλεσμα να αποδίδει στη συγκεκριμένη διαμόρφωση περισσότερα από 510 άλογα τα οποία περνούν στον δρόμο μέσω ενός 6-τάχυτου, μηχανικού κιβωτίου, από τους τροχούς του πίσω άξονα. Για όποιον δεν επιθυμεί κάτι τόσο ακραίο όμως, η Singer τονίζει ότι ο κινητήρας μπορεί να γίνει εύκολα detuned στα 450 άλογα ενώ διαθέσιμο είναι και ένα σύστημα τετρακίνησης.

Κατά τα άλλα, η εταιρία δουλεύει μαζί με τους πελάτες της για να στήσει το κάθε αυτοκίνητο της, συμπεριλαμβανομένης της Cabriolet βεβαίως, σύμφωνα με τις ακριβείς επιθυμίες τους όσον αφορά στην ανάρτηση, το σύστημα πέδησης ή ακόμα και το traction control. Αυτό το επίπεδο εξατομίκευσης και παραμετροποίησης είναι απολύτως λογικό όταν μιλάμε για την Singer και μην ξεχνάμε ότι η ούτως ή άλλως υψηλή τιμή του αυτοκινήτου εξαρτάται άμεσα από το τι θέλει ο πελάτης αλλά αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα και τις δυνατότητες του οχήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό