24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Scout teasάρει το πρώτο της μοντέλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Scout, η νέα εταιρία που δημιούργησε η VW για την αγορά των ΗΠΑ, η οποία θα διαθέτει αρχικά στη γκάμα της ένα ηλεκτρικο pickup και ένα ηλεκτρικό SUV, έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του πρώτου της μοντέλου, μη ξεκαθαρίζοντας εάν αυτή μας δείχνει το SUV ή το pickup μοντέλο.

Η νέα εταιρία έχει έδρα στις ΗΠΑ και είναι ανεξάρτητη, όπως η Audi και η Porsche. Θα επιφορτιστεί με την ανάπτυξη, τη σχεδίαση, την εξέλιξη και την κατασκευή του ηλεκτρικού pickup και του ηλεκτρικού SUV, με τα πρωτότυπα τους να παρουσιάζονται το 2023 και τρία χρόνια μετά, το 2026, θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.s
Τα αυτοκίνητα θα βασίζονται σε “μια νέα ιδέα τεχνικής skateboard πλατφόρμας” και θα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Στόχος της εταιρίας είναι να κατασκευάζει 250.000 μοντέλα της Scout ετησίως που θα συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας του VW Group στις ΗΠΑ. Επιπλέον θέλει να κατέχει το 10% του μεριδίου αγοράς των ηλεκτρικών pickup και των R-SUV.

Στις σχετικές ειδήσεςι ο Ralf Brandstatter υπεήθυνος της Volkswagen στη Κίνα αποκάλθψε πως η έκδοση παραγωγής του ID.Aero θα ονομαστεί ID.7. Πρόκειτα για ένα fastback σεντάν μοντέλο που βασίζεται στην MEB πλατφόρμα και αναμένεται να προσφέρει αυτονομία έως 620 χιλιόμετρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό