23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Renault κάνει προσεκτικές κινήσεις στα ηλεκτρικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Renault, υπό την ηγεσία του διευθύνοντος συμβούλου Luca de Meo, κάνει προσεκτικά βήματα στο εξελισσόμενο τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοινώνοντας τους στόχους για τα επόμενα χρόνια.

Παρά τις προκλήσεις που υπάρχουν στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η εταιρεία έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά της με περισσότερα χρήματα στα ταμεία της και αύξηση του περιθωρίου κέρδους, υποδεικνύοντας την επιτυχία των συνεχιζόμενων προσπαθειών ανάκαμψης.

Για να αντιμετωπίσει την υποτονική ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα, η Renault πρόκειται να παρουσιάσει 10 νέα μοντέλα κατά το τρέχον έτος, με έμφαση στο αμιγώς ηλεκτρικό R5.

Επιπλέον, σχεδιάζει να υποστηρίξει τα μοντέλα της με κινητήρες εσωτερικής καύσης για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική του de Meo για την ανανέωση της γκάμας και την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων δυναμικών της αγοράς.

Η εταιρεία στοχεύει σε λειτουργικό περιθώριο κέρδους τουλάχιστον 7,5% το 2024, μια μικρή μείωση από το 7,9% που είχε το προηγούμενο έτος.

Ο διευθύνων σύμβουλος Luca de Meo εργάζεται ενεργά για τη μείωση του κόστους των νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσω στρατηγικών συνεργασιών.

Αντιμετώπισε προκλήσεις όπως η στρατηγική των μειώσεων των τιμών της Tesla και ο αυξανόμενος ανταγωνισμός από τους κινέζους κατασκευαστές.

Η εταιρεία έχει εμπλακεί σε συζητήσεις με πιθανούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένης της Volkswagen, για να μοιραστεί το κόστος ανάπτυξης μιας πλατφόρμας για πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό