16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Porsche προσθέτει χαρακτηριστικά στη Taycan με over-the-air αναβάθμιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Porsche κυκλοφόρησε μια νέα over-the-air αναβάθμιση που προσθέτει χαρακτηριστικά σε όλες τις Taycan που έχουν πουληθεί από το 2020 και έπειτα. Συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche αποκτά:

Μετάδοση κίνησης: Στη λειτουργία Normal και Range, ο ηλεκτροκινητήρας στον μπροστινό άξονα απενεργοποιείται πλήρως στις τετρακίνητες εκδόσεις.
Διαχείριση θερμοκρασίας: Καλύτερος έλεγχος θερμοκρασίας μπαταρίας που καθιστά δυνατή τη γρήγορη φόρτιση πιο συχνά και πιο γρήγορα.
Porsche Communication Management (PCM) και Porsche Connect: Ενημέρωση με νέα εμφάνιση, βελτιστοποιημένο head-up display, βελτίωση του φωνητικού ελέγχου, ενσωμάτωση του Spotify και υποστήριξη για ασύρματο Android Auto. Επίσης προστίθεται η δυνατότητα φιλτραρίσματος των σταθμών φόρτισης με βάση την έξοδο ισχύος.
Συστήματα υποβοήθησης: Ο αισθητήρας υποβοήθησης στάθμευσης λειτουργεί σε μεγαλύτερη απόσταση, ενώ η λειτουργία αναζήτησης για διαθέσιμο χώρο στάθμευσης έχει βελτιωθεί.
Αγορά πρόσθετων επιλογών: Με την ενημέρωση μπορεί ο ιδιοκτήτης να αγοράσει πρόσθετες επιλογές, όπως η είσοδος χωρίς κλειδί.

Εκτός από την ενημέρωση λογισμικού, υπάρχει επίσης η δυνατότητα η εκ των υστέρων τοποθέτηση ενός φορτιστή 22 kW μέσω του αντιπροσώπου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό