23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Opta «δίκασε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με… 2.1% πιθανότητα να μπει 4άδα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πασίγνωστη στατιστική υπηρεσία, Opta, δημοσίευσε τις πιθανότητες των ομάδων της Premier League να τερματίσουν στην 4άδα και να συμμετέχουν στο επόμενο Champions League. Το ποσοστό που έλαβε βάσει των εκτιμήσεων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα «λέει» όλα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» καταρρίπτουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο και η θέση του Έρικ Τεν Χαγκ… τρίζει στην άκρη του πάγκου. Η «τυφλή» εμπιστοσύνη που είχε μετά την επιτυχημένη πρώτη του σεζόν στον σύλλογο έχει αρχίσει να… εξανεμίζεται και οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι τόσο από αυτό που αντικρίζουν εντός γηπέδου, όσο και για τα όσα ακούγονται πως συμβαίνουν στα αποδυτήρια (π.χ. Άντονι, Τζέιντον Σάντσο, Μάρκους Ράσφορντ).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημά της τα τελευταία 60 χρόνια (!) στο αγγλικό πρωτάθλημα και προέρχεται από δύο συναπτές ήττες με 3-0 στο Ολντ Τράφορντ. Πρώτα η Μάντσεστερ Σίτι (29/10) και εν συνεχεία η Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ (01/11). Συνεπώς, η στατιστική ομάδα της Opta έχει δει τους αριθμούς για την κόκκινη… μεριά του Μάντσεστερ να «βυθίζονται».

Πιο συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις… 2.1% πιθανότητα να τερματίσει φέτος στην πρώτη 4άδα, ενώ στο να καταφέρει να ξεπεράσει την περασμένη χρονιά και να μπει στην 2άδα, αγγίζουν το… 0%!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό