16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η OPAP Arena έστειλε την ΑΕΚ στην κορυφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλαγή… φρουράς στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Στην απόρθητη OPAP Arena η Ένωση νίκησε με 3-0 (και) τον Άρη, έφτασε στις 11 συνεχείς επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην «Αγιά Σοφιά», όπου δεν έχει ούτε ισοπαλία και τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αναμένει πια το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Αγωνιστικά ο Άρης, αν και με απουσίες, ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν χάρη στο παιδαριώδες πέναλτι του Οντουμπάγιο, που έπεσε άτσαλα στον Αραούχο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άμραμπατ και άνοιξε το σκορ στο 18΄. Νωρίτερα (12΄) μια προβολή του Σιμάνσκι μετά από κόρνερ και ύστερα μια προσπάθεια του Γκαρσία από πλάγια θέση που «έβγαλε» ο Κουέστα ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο μισό του αγώνα.

Στο 51΄ ο Άρης έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, πρώτα με κεφαλιά του Ιτούρμπε που απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Χατζισαφί και στη συνέχεια της φάσης με τον Γκρέι να σουτάρει πολύ άστοχα.

Στο 60΄ οι Θεσσαλονικείς έχασαν με κόκκινη κάρτα τον Ετέμπο (πάτησε τον Σιμάνσκι) αλλά άγγιξαν την ισοφάριση στο 68΄ όταν την κεφαλιά του Μπράμπετς απέκρουσε πολύ δύσκολα στη γωνία του ο Αθανασιάδης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 76΄, όταν ο Αραούχο πέρασε κάθετη στον Γκατσίνοβιτς και ο Σέρβος πλάσαρε ψύχραιμα του Κουέστα για το 2-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89΄ από λάθος της άμυνας, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ξανά ο Αραούχο, έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Πινέδα και ολοκλήρωσε το αγώνα με χατ-τρικ στις… ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό