14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η next-gen έκδοση δε θα παίξει αμέσως σε PlayStation 5, Xbox Series X

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα game, το οποίο αναμένεται με μεγάλη αγωνία να κυκλοφορήσει. Αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020 για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση λόγω κορονοϊού, αφού μέχρι τότε θα έχει ξεπεραστεί η όλη φάση και θα έχουμε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ωστόσο, με την κυκλοφορία των δύο νέων κονσολών, που είναι τα PlayStation 5 και Xbox Series X, θα ακολουθήσει μία next-gen έκδοση του παιχνιδιού. Όμως, σύμφωνα με την εταιρεία εξέλιξης και κυκλοφορίας του game, CD Project, δε θα είναι διαθέσιμη στις δύο προαναφερθείσες κονσόλες από την πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Για την ακρίβεια, ο πρώτος αντιπρόεδρος του τμήματος εξέλιξης της CD Project, Μίχαλ Νοβακόφσκι, αποκάλυψε ότι η next-gen έκδοση του Cyberpunk 2077 θα γίνει διαθέσιμη αργότερα από την ημερομηνία κυκλοφορίας των PS5 και Xbox Series X.

Για την κονσόλα της Sony είπε πως δε γνωρίζει αν θα είναι διαθέσιμη, ενώ γι’ αυτή τη Microsoft τόνισε ότι μένει να οριστεί η ημερομηνία διάθεσής της.

Βέβαια, ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να παίξει εξ’ αρχής το game του PS4 και του Xbox One στο PS5 και στο Xbox Series X, αντίστοιχα, αφού είναι γνωστό πως οι δύο κονσόλες θα είναι συμβατές με τους προκατόχους τους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας τους, αν και αναμένεται να έρθουν στον κόσμο τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό