19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Monica Bellucci «μάγεψε» τη Θεσσαλονίκη – Η βράβευση και το «ευχαριστώ» στα ελληνικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Monica Bellucci τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα με αφορμή το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης καθώς είναι η επίσημη προσκεκλημένη του.

Η Ιταλίδα σταρ το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Κινηματογράφου «Ολύμπιον», όπου παρευρέθηκε πριν την ειδική προβολή της αριστουργηματικής «Μαλένας» του Τζουζέπε Τορνατόρε, ταινία ωδή στη γυναικεία ψυχογραφία, η οποία την καθιέρωσε στο διεθνές υποκριτικό στερέωμα.

Η Monica Bellucci έλαβε το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος», ενώ ευχαρίστησε στα ελληνικά για την σπουδαία διάκριση.

Το βραβείο παρέδωσε στη Bellucci ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος την καλωσόρισε στα ιταλικά, τιμώντας την καταγωγή της.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Μαρία Κάλλας, η οποία αποτέλεσε πηγή έμπνευσής μου» είπε η Monica Bellucci και το κοινό την αποθέωσε.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε την διάσημη ηθοποιό για την παρουσία της, ενώ δεν παρέλειψε να προσκαλέσει τη διάσημη ηθοποιό να γυρίσει μια ταινία στη Θεσσαλονίκη, η οποία όπως είπε έχει πλέον καθιερωθεί ως προορισμός μεγάλων παραγωγών.

«Μεγάλη τιμή που υποδεχόμαστε μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς παγκοσμίως. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι θα βρει μια ευκαιρία να γυρίσει μια ταινία και εδώ στη Θεσσαλονίκη. Έχει χαρίσει το δικό της φως, με ταινίες που θα μείνουν για πάντα στη συλλογική μνήμη», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Την ίδια ώρα έξω από τον εμβληματικό κινηματογράφο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, για να θαυμάσει από κοντά το σύμβολο της διαχρονικής ομορφιάς και κομψότητας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου το πρωί της Πέμπτης, (09/11)

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ιταλίδας σταρ στην προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας : Επιστολές και Αναμνήσεις» το βράδυ της Τετάρτης.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό