21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Khloe Kardashian είναι ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό από τον Tristan: Ο μόνος λόγος που χαμογελάει

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στο πιο αξιολάτρευτο στιγμιότυπό τους.

Η Khloe Kardashian και η True Thompson είναι αχώριστες και η γλυκιά μανούλα δε χορταίνει να φωτογραφίζει την κόρη της, αλλά και να ποζάρει μαζί της, χαρίζοντάς μας μερικά από τα πιο χαριτωμένα στιγμιότυπα που βλέπουμε στο Instagram!

Αυτή τη φορά, η 37χρονη ανέβασε δύο selfie φωτογραφίες μαζί με την 3 ετών True, όπου οι δυο τους φορούν ροζ ρούχα και η Kardashian κάνει duckface, ενώ η μικρή χαμογελάει γέρνωντας στο πρόσωπο της μητέρας της. 

H απάντηση της Khloè Kardashian για τη νέα της σχέση μετά τον χωρισμό από τον Tristan Thompson

Αποδεικνύοντας ότι έχει ήδη κατακτήσει την… τέχνη των selfies, η True πόζαρε με στιλ ακουμπώντας το χέρι της στο πρόσωπό της στη δεύτερη φωτογραφία της δημοσίευσης.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Khloe Kardashian έγραψε: «My Forever».

Το πανάκριβο, γεμάτο διαμάντια, τσαντάκι της True

Η True Thompson μάς έχει συνηθίσει να… επιδεικνύει τις δεξιότητές της στη λήψη φωτογραφιών, με κάθε στιγμιότυπο που ανεβάζει η μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να είναι μοναδικό. 

Πριν από μια εβδομάδα, μάλιστα, η μικρή πόζαρε με ένα αξεσουάρ που τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή στους followers της Kardashian.

Η True, την οποία η Khloe έχει αποκτήσει με τον πρώην της Tristan Thompson, φορούσε ένα μπεζ πουλόβερ και μια ροζ φούστα με πούλιες, ενώ το στιλάτο ντύσιμό της ολοκλήρωνε το αστραφτερό τσαντάκι Strawberry Sprinkles Donut του οίκου Judith Leiber.

Το συγκεκριμένο τσαντάκι πωλείται έναντι 4.195 $ στον ιστότοπο της Leiber.

«Τίποτα πιο γλυκό από το κορίτσι μου», έγραψε στη λεζάντα η Khloe Kardashian.

Η Khloe έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Tristan

Ο Tristan με την Khloe ήταν on off εδώ και πολλά χρόνια, με τον τελευταίο χωρισμό να έχει λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2021. Η Khloe δεν έχει μιλήσει δημόσια ακόμα για το σίριαλ με το τρίτο παιδί του Tristan, αλλά πηγή του People αποκάλυψε πως η 37χρονη δεν έχει σκοπό να επιστρέψει ποτέ στον Tristan:

«Η Khloe έχει επικεντρωθεί στη δική της ευτυχία, θέλει η χρονιά αυτή να είναι διαφορετική. Η οικογένειά της γνωρίζει πως ο σωστός άντρας θα βρεθεί όταν κι εκείνη είναι έτοιμη. Η Khloe είναι δυνατή και έχει ήδη προχωρήσει από την ημέρα που έμαθε πως ο Tristan περιμένει παιδί με άλλη», τόνισε η πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μητέρα του παιδιού του Thomspon αντέδρασε στα νέα του τεστ DNA: Το δώρο του Tristan στην Khloe
H Khloe Kardashian αντέδρασε στην είδηση για το τρίτο παιδί του Tristan Thompson

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό