23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Jlo έχει γενέθλια και το γιόρτασε με ένα βίντεο όπου ποζάρει όπως μόνο εκείνη μπορεί στα 53 της

Ειδήσεις Ελλάδα

Περιμέναμε και περιμέναμε το φετινό post της JLo αλλά Ben Affleck δεν είχε φέτος το πρόγραμμα.

Η αναμονή τελείωσε! Μας καλόμαθε η Jennifer Lopez στα περσινά της γενέθλια με εκείνο το φιλί στον Ben Affleck, την επιβεβαίωση της επανασύνδεσής τους μετά από 20 χρόνια και περιμέναμε πώς και πώς το φετινό της ποστ ως κυρία Affleck πια!

Ε, επειδή ο γάμος της προηγούμενης εβδομάδας στο Las Vegas και το ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι μας έπεσαν βαριά, η Lopez είπε να το πάει συντηρητικά στα γενέθλιά της φέτος και να κάνει σήμερα το λανσάρισμα για τη σειρά προϊόντων σώματος, τα οποία όπως μας αποκάλυψε σε κρυφό βιντεάκι μέσω του newsletter της τα ετοιμάζει και τα δοκιμάζει κάμποσους μήνες τώρα.

https://www.instagram.com/p/CgZqhdoDwwWΩ θεοί- Ω κορμί

Η Lopez κάλεσε όσους την ακολουθούν μέσω newsletter, να μπουν στο site της και να βρουν τα νέα προϊόντα σώματος που ετοίμασε πριν από όλους τους άλλους, γιατί όπως τόνισε η Λατίνα παραμελούμε συχνά το σώμα μας και προσέχουμε περισσότερο το πρόσωπό μας, κάτι που όπως είδαμε δεν κάνει η ίδια.

Οι πόζες προκαλούν εγκεφαλικά, το Instagram απλά απορεί κι εμείς δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τον Ben Affleck για μια ακόμα φορά για το πιο επυχημένο πισωγύρισμα σε πρώην!

O ξαφνικός γάμος στο Las Vegas

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν.

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε ανάμεσα στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η σταρ και συνέχισε:

«Ίσα που φτάσαμε στο λευκό γαμήλιο παρεκκλήσι μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά για μερικά λεπτά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες μέσα σε μία ροζ cabrio Cadillac, που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν θέλαμε τον ίδιο τον Elvis να εμφανιστεί, το κόστος ήταν μεγαλύτερο και θα ήταν στο κρεβάτι», πρόσθεσε.

Η θέλησή της να παντρευτεί τον Ben δεν εξέπληξε κάποιον από τον κύκλο της. Όλοι έβλεπαν πόσο ερωτευμένοι είναι και περίμεναν ότι ο γάμος του ζευγαριού βρισκόταν κοντά. Ωστόσο, κανένας από τους φίλους της δεν περίμενε ένα πράγμα: ότι θα επιλέξουν αυτήν την τελετή στο Las Vegas.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό