23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Jennifer Lopez είναι master στο φυσικό αγουροξυπνημένο μακιγιάζ: δες πως θα το κάνεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το natural μακιγιάζ που μπορείς να φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

Μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές βρισκόμαστε όλες στο ίδιο mood… -Εκτός, το ότι δεν έχουμε καμία όρεξη να ξυπνήσουμε νωρίς και να πάμε στο γραφείο, βαριόμαστε να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας. Εκεί που είχαμε συνηθίσει να φοράμε μόνο την αντηλιακή προσώπου από το πρωί έως το βράδυ, τώρα το μακιγιάζ έρχεται ξανά στην καθημερινότητά μας.

https://www.instagram.com/p/CwgJTrlyZWi/

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να φοράς μέσα στην μέρα σου, δεκάδες στρώσεις μακιγιάζ. -Εγώ, για παράδειγμα φοράω πάντα μία ελαφριά στρώσει makeup, λίγο ρουζ, φτιάχνω τα φρύδια μου και ολοκληρώνω το μακιγιάζ με ένα από τα αγαπημένα μου lip oil. Voilà!

Η αγαπημένη Jennifer Lopez, έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, με την οποία μας δείχνει ένα απίστευτα natural μακιγιάζ σε golden αποχρώσεις, θυμίζοντας το «Golden hour makeup», που είχε γίνει viral φέτος το καλοκαίρι.

@jlo

Οι γήινες και χρυσές αποχρώσεις, γνωρίζουμε ότι είναι από τις αγαπημένες επιλογές της JLo, αφού τις επιλέγει στα περισσότερα beauty looks της. Αυτή τη φορά, για το natural look της, επίλεξε ένα ελαφρύ foundation στην ίδια απόχρωση με την μαυρισμένη επιδερμίδα της. Για να τονίσει το βλέμμα και τα μελί μάτια της, η JLo επίλεξε καφέ μεταλλικές σκιές, ενώ για τα ζυγωματικά πρόσθεσε μία γλυκιά ροζ απόχρωση, δημιουργώντας ένα απίστευτα girly αποτέλεσμα.

Τα πιο ανάλαφρα foundations που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να αναπνέει σωστά

@jlo

Τέλος, για το περίγραμμα των χειλιών χρησιμοποίησε ένα nude μολύβι (1-2 τόνους πιο σκούρο από το φυσικό τους χρώμα) και πρόσθεσε lip gloss, δημιουργώντας super glossy χείλη. To natural μακιγιάζ της Jennifer Lopez, δεν απαιτεί να χρησιμοποιήσεις πολλά προϊόντα καλλυντικών. Επίσης, εκτός το ότι δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις σαν ένα επαγγελματίας makeup artist, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες από το πρωί στο γραφείο έως και σε ένα χαλαρό dinner.

Μην νομίζεις, ότι θα σε άφηνα έτσι! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά προϊόντα ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το μακιγιάζ της αγαπημένης JLo.

DIOR, ADDICT LIP GLOW OIL

KORRES APOTHECARY WILD ROSE ICONIC GLOW LIQUID HIGHLIGHTER LIMITED EDITION 

L’OREAL PARIS, INFAILLIBLE 24H FRESH WEAR BRONZER

NARS, NATURAL RADIANT LONGWEAR FOUNDATION

YVES SAINT LAURENT, SPONTINI LILIES COUTURE MINI CLUTCH

LANCÔME, L’ABSOLU ROUGE DRAMA INK



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό