21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Honda παρουσιάζει το φθηνό crossover WR-V

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Honda ανακοίνωσε τη γκάμα της για το Tokyo Auto Salon 2024, το οποίο επικεντρώνεται σε εξατομικευμένα οχήματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Τα πιο ενδιαφέροντα εκθέματα είναι το WR-V Field Explorer Concept και το Accord e:HEV Sports Line.

Ξεκινώντας με το WR-V, ένα σχετικά προσιτό SUV είναι η ιαπωνική έκδοση του Honda Elevate ινδικών προδιαγραφών.

Το μοντέλο θα εισαχθεί από την Ινδία στην Ιαπωνία από τον ερχόμενο Μάρτιο .

Το highlight του concept είναι η νέα μάσκα με τα γράμματα της Honda και τα τρία φώτα LED, που ταιριάζουν με τα κίτρινα φώτα ομίχλης.

Τα χρωμιωμένα και αλουμινένια διακοσμητικά στοιχεία γύρω από το αμάξωμα έχουν αντικατασταθεί με μαύρες πινελιές, ενώ οι προβολείς και τα πίσω φώτα φαίνεται να είναι φιμέ.

Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση για την ιαπωνική αγορά αυτού του SUV μήκους 4.312 χιλιοστών εξοπλίζεται με έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 121 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα κιβώτιο CVT που κινεί τους εμπρός τροχούς.

Η έλλειψη έκδοσης AWD περιορίζει τις εκτός δρόμου ικανότητες του WR-V, παρά τη γενναιόδωρη απόσταση από το έδαφος των 220 χιλιοστών του βασικού μοντέλου.

Περνώντας στο Honda Accord e:HEV Sports Line, πρόκειται για μια σπορτίφ εμφάνιση του σεντάν που χρησιμοποιεί γνήσια αξεσουάρ της Honda. Εφοδιάζεται με  μια σειρά σκουρόχρωμων ζαντών αλουμινίου 19 ιντσών πολλαπλών ακτίνων και διαθέτει διακριτικά αεροδυναμικά εξαρτήματα με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

Σημειώστε ότι το Accord αναμένεται να βγει στην Ιαπωνία την άνοιξη του 2024, αποκλειστικά διαθέσιμο με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Η Honda θα παρουσιάσει τη γκάμα των τροποποιημένων οχημάτων της στο Tokyo Auto Salon 2024, με ειδικές εκδόσεις των μοντέλων Honda Civic Type R Mugen Gr.A και Gr.B, που είχαν ήδη παρουσιαστεί στην περσινή έκθεση.

Θα παρουσιάσει επίσης οκτώ αγωνιστικά μοντέλα που αντιπροσωπεύουν διάφορες κατηγορίες μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από την πλατφόρμα hot hatch.

 Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται το ακραίο Type R-GT από τη σειρά Super GT Series και το Type R CNF-R που έχει σχεδιαστεί για αγώνες αντοχής με χρήση συνθετικών καυσίμων.

Επιπλέον, θα κάνει το ντεμπούτο του ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο βασισμένο στο Civic με την ονομασία “Joy Resistance”, το οποίο διαθέτει ένα επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο και υβριδικό σύστημα κίνησης.

Η εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου στο Makuhari Messe στη νομαρχία Chiba, υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές της Honda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό