21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Georgia May Jagger λανσάρει το δικό της beauty brand και είναι οργανικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη λίστα των celebrities που έχουν δημιουργήσει τα δικά τους beauty brands, έρχεται να προστεθεί και η Georgia May Jagger. Το super model έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες μεγάλων εταιριών ομορφιάς. Ακολουθεί άλλωστε τα βήματα της μητέρας της, Jerry Hall που υπήρξε ένα από τα διασημότερα μοντέλα όλων των εποχών.

«Η καλύτερη beauty συμβουλή που μου έχει δοθεί είναι να κάνω τα περισσότερα πράγματα μόνη μου. Να δημιουργώ δηλαδή τα προϊόντα με φυσικά συστατικά όπως κάνει και η μητέρα μου»  λέει η Jagger.

Τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε ότι η σειρά της ονομάζεται «May Botanicals» και την προετοιμάζει 5 χρόνια τώρα. Τα προϊόντα δεν περιέχουν φοινικέλαιο ενώ οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες. Αυτή δεν είναι η πρώτη της προσπάθεια βέβαια μιας και η Jagger είναι συνιδιοκτήτρια της μάρκας μαλλιών, Bleach London. Ο λόγος που δημιουργεί τις δικές της φόρμουλες είναι επειδή ταλαιπωρείται πολύ με το δέρμα της λόγω του συχνού και έντονου μακιγιάζ που επιβάλλεται στο modeling.

Δεν αποχωρίζεται ποτέ τρία συγκεκριμένα: Την αντηλιακή κρέμα, την ενυδατική και το lip balm.

Και τώρα που η σειρά της είναι πλέον έτοιμη αποκαλύπτει ότι αποτελείται από προϊόν καθαρισμού, ενυδατική κρέμα, μάσκα με φύκια, προϊόν για ατέλειες και ένα balm νύχτας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό