21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Eva Herzigova στην Ελλάδα- Απολαμβάνει τις ομορφιές της Σαντορίνης (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το supermodel των 90’s επέλεξε τη Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Καλοκαίρι, και η Ελλάδα για ακόμα μια φορά αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους, διάσημους και μη!

Αυτή τη μαγεία των ελληνικών νησιών δε θα μπορούσε να μην αναζητήσει και το supermodel Eva Herzigova, η οποία απολαμβάνει από χθες τις ομορφιές της Σαντορίνης.

Το supermodel των 90’s προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο της Σαντορίνης και από την πρώτη στιγμή της άφιξής της δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως μπορείς να δεις κι εσύ, το 48χρονο μοντέλο από την Πράγα, απολαμβάνει το μαγευτικό τοπίο του υπέροχου νησιού των Κυκλάδων και γεύεται τις ομορφιές του.

Μέχρι στιγμής η Eva Herzigova έχει κάνει ήδη 3 αναρτήσεις από τα social media της, αναφερόμενη στον ήλιο, τη θάλασσα και το μαγικό τοπίο του νησιού που σου κόβει την ανάσα.

Στην τελευταία της ανάρτηση, βλέπουμε την Herzigova να φορά ένα casual μαύρο σύνολο και δερμάτινα σανδάλια καθώς ανεβαίνει τα πέτρινα κόκκινα σκαλοπάτια που οδηγούν στα Φηρά. To supermodel έγραψε συγκεκριμένα: «HEY, LOVE”………..beauty of this world #santorini #greece »

Ποιος δεν την θυμάται την πρώτη της διαφήμιση που έκανε όλον τον ανδρικό πληθυσμό να την ποθεί. Τότε, το 1994, όπου η Τσεχοσλοβάκα καλλονή έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην πρώτη καμπάνια του Wonderbra. Ο τότε καλλιτεχνικός διευθυντής διαφημίσεων Trevor Beattie, εμπνεύστηκε μια διαφήμιση για την εκστρατεία της Wonderbra με τίτλο «Hello Boys». Στην αφίσα βλέπαμε μια κοντινή φωτογραφία της Eva Herzigova η οποία φορούσε μόνο τα μαύρα εσώρουχά της, και δίπλα υπήρχαν μόνο δύο λέξεις: «Γεια σας αγόρια».

Η Herzigová ξεκίνησε το μόντελινγκ το 1989, σε ηλικία δεκαέξι ετών και όπως έδειξε η πορεία της αποτέλεσε ένα αγαπημένο παιδί της μόδας αφού δεν απασχόλησε ποτέ τα ΜΜΕ με τις σκανταλιές και τις ίντριγκές της.

Θυμάσαι τη «διαφορετική» φωτογράφιση που είχε κάνει και αναφερόταν στο #metoo. Αν όχι δεν το εδώ «διαφορετική» φωτογράφιση που είχε κάνει και αναφερόταν στο #metoo. Αν όχι δεν το εδώ

Σήμερα, έχοντας αισίως σβήσει τα 48 κεράκια της τούρτας της, δηλώνει ευτυχισμένη και υγιής. Έχει αποκτήσει 3 γιούς από τον δεύτερο γάμος της (ο πρώτος ήταν με τον drummer του Bon Jovi, Tico Torres) τον 14χρονο George, τον 10χρονο Philipe και τον 8χρονο Edward.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια από τις διακοπές της στην πανέμορφη Σαντορίνη.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό