18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Elisabeth Shue γίνεται 60 ετών και ξέρει πολύ καλά πως η ομορφιά δεν έχει ηλιακά στεγανά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Elisabeth Shue δεν ήταν μόνο το κορίτσι του Ralph Macchio στο Karate Kid, ούτε μόνο η γυναίκα που αγάπησε ο Tom Cruise στο Coctail. Η ξανθιά αλλά πάντα προσγειωμένη καλλονή του Hollywood κλείνει σήμερα τα 60 και αγαπάει κάθε ρυτίδα στο πρόσωπό της ενώ ανυπομονεί να δει τον εαυτό της να μεγαλώνει με χάρη.

Ήταν το πρώτο κορίτσι του Ντανιέλ ΛαΡούσο, προτού εκείνος εξελιχθεί σε Karate Kid.Ήταν η κατσαρομάλλα γυναίκα που μαγνήτισε τον Tom Cruise στο Κοκτέιλ και στο Back to The Future έμεινε αξέχαστη με μια μικρή συμμετοχή.

Η ξανθιά καλλονή των 80ς

Στο πέρασμα του χρόνου κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα για Oscar για το Leaving Las Vegas το 1995 στο πλευρό του Nicolas Cage και ακόμα κι αν θέλεις να την ξεχάσεις, αυτά τα μικρά περάσματα από κλασικές τανίες όπως ο Άγιος με τον Val Kilmer, το Αόρατο Άγγιγμα με τον Kevin Bacon και η cult ταινία «Οι περιπέτειες μιας νταντάς» έκαναν την Elisabeth Shue ένα 80ς idol.

Ούτε πλαστικές, ούτε ενέσεις!

Οι δηλώσεις της μόλις πέρσι για την απόφασή της να μην κάνει καμία παρέμβαση στο πρόσωπό της και η αγάπη της για κάθε ρυτίδα στο πρόσωπό της την έκαναν είδωλο για τις γυναίκες που θέλουν να μεγαλώσουν φυσικά.

«Είμαι περίεργη να δω μια μέρα πώς θα μοιάζω ως ηλικιωμένη κυρία. Θέλω να ξέρω πώς θα είναι και θέλω να το δω και δεν φοβάμαι», είπε η Elisabeth στο φεστιβάλ Tribeca που έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη για το γεγονός πως είναι μία από ελάχιστες εξαιρέσεις ηθοποιών που φτάνουν στο κόκκινο χαλί χωρίς σημάδι από παρέμβαση πλαστικού στο πρόσωπό τους.

https://www.instagram.com/p/CXhm8mxsZYy/

Η ηθοποιός είναι και μητέρα τριών παιδιών (του Miles, της Stella και της Agnes την οποία απέκτησε όταν ήταν 42 ετών), καρπό του γάμου με τον σκηνοθέτη Davis Guggenheim. Τα παιδιά όπως εξήγησε η ίδια δεν έδειξαν ποτέ κανένα ενδιαφέρον για την καριέρα της, πλην του ρόλου της ως μαμά του Nick Jonas στην ταινία The Other Half.

Η πρόσφατη επιστροφή της Shue στη σειρά Cobra Kai στο Netflix στον ίδιο ρόλο που υποδύθηκε στο ξεκίνημά της στην ταινία Karate Kid μας θύμισε πόσο μας έλειψε η 60χρονη πια από τις οθόνες μας!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό