16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η DS απλοποιεί δραστικά τις εκδόσεις της

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντός του 2024 τα μοντέλα της DS Automobiles θα υιοθετήσουν μία νέα, πιο compact δομή για  την γκάμα τους. Μία δομή η οποία θα βασίζεται σε δύο εκδόσεις, δύο επίπεδα αν προτιμάς που ονοματίστηκαν από την γαλλική μάρκα “Pallas” και “Étoile” με στόχο τον υψηλότερο βαθμό σαφήνειας ο οποίος με την σειρά του θα τονίσει τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των μοντέλων βοηθώντας ουσιαστικά τον πελάτη κατά την επιλογή του και αναβαθμίζοντας δραστικά την συνολική εμπειρία αγοράς.
Το όνομα “Pallas” επιστρέφει στην DS Automobiles 60 χρόνια μετά την πρεμιέρα του στην αλλοτινή DS για να κάνει ακριβώς αυτό που έκανε και τότε: να αντικατοπτρίζει την γαλλική αρτιότητα. Ακόμα και το όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης είναι εμπνευσμένο από τον χαρακτηρισμό Palace accolade που απονέμεται στα πλέον πολυτελή 5άστερα ξενοδοχεία. Για την επιστροφή του στην γκάμα λοιπόν, το “Pallas” διατηρεί την αρχική του φιλοδοξία προσφέροντας πλήρη εξοπλισμό που έχει διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει άριστα στην κάθε μία από τις κατηγορίες των μοντέλων.

Στην κορυφή της γκάμας όμως, το “Étoile” είναι ένα ακόμα πολύ… Παριζιάνικο όνομα. Είναι ένα σύμβολο της Place Charles-de-Gaulle (μέχρι πρότινος γνωστή ως Place de l’Étoile) στο κέντρο της οποίας το Arc de Triomphe βρίσκεται στην κορυφή της Avenue des Champs-Élysées. Αυτό το τετράγωνο υπηρετεί τις πιο εμβληματικές λεωφόρους του Παρισιού που σχηματίζουν ένα αστέρι του οποίου το πλακόστρωτο φαίνεται από τον ουρανό, όπως οραματίστηκε ο Baron Haussmann. Το “Étoile” αντικατοπτρίζει επίσης το απόλυτο status που απονέμεται στους χορευτές και τις χορεύτριες του μπαλέτου της Opera National de Paris από τον 19ο αιώνα οπότε θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ένα όνομα το οποίο συνδυάζει την τέχνη με την αρχιτεκτονική δημιουργικότητα, την αρίστευση και το πνεύμα της υψηλής τεχνογνωσίας που αναπαρίστανται στα εσωτερικά των μοντέλων που θα επενδύονται με υψηλής ποιότητας Alcantara ή δέρμα Nappa.

Φυσικά, κάθε έκδοση θα διαθέτει το δικό της, ξεχωριστό σήμα με μοτίβα τα οποία έχουν εμπνευστεί από την τέχνη. Η Pallas συνδυάζει διακριτικά την πόρτα ενός μεγάλου παριζιάνικου παλατικού και τον Ιστορικό Άξονα του Παρισιού (Arc de Triomphe du Carrousel, Concorde Obelisk, Arc de Triomphe και Arche de la Defense) ενώ η Étoile συμβολίζει τις 12 φωτισμένες και απαστράπτουσες λεωφόρους που συγκλίνουν στην Place Charles-de-Gaulle ή Place de l’Étoile μέχρι το 1970. Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι η νέα γκάμα της DS Automobiles θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην DS 4 εντός του Απριλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό