24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Celine Dion πόζαρε με τα παιδιά της και μίλησε για την ασθένεια που αντιμετωπίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έχω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα περνάω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Celine Dion.

Με μία ανάρτηση στο Instagram η Celine Dion ευχαρίστησε τους θαυμαστές και την οικογένειά της, ενώ παράλληλα επιχείρησε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την αυτοάνοση ασθένεια με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη για περισσότερο από ένα χρόνο.

«Σήμερα ο κόσμος αναγνωρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS», έγραψε η 55χρονη τραγουδίστρια κάτω από μία φωτογραφία την οποία δημοσίευσε την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Στην εικόνα ποζάρει και με τους τρεις γιους της, τον 23χρονο René-Charles Angélil και τους 13χρονους δίδυμους Eddy και Nelson.

Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό

https://www.instagram.com/p/C4j2U_6OI-9/

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS)», συνέχισε. «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και όλους εσάς».

«Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν πληγεί από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε, υπογράφοντας «Με αγάπη Celine xx».

Η απομάκρυνση, η επιστροφή και το ντοκιμαντέρ

Η Dion δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022. «Έχω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα περνάω», είχε πει με δάκρυα στα μάτια σε ένα βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/Cl5xJY1AjAO/

Απομακρύνθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα και έκανε μια αιφνιδιαστική επιστροφή στη μουσική σκηνή στα 66α βραβεία Grammy του περασμένου μήνα, όπου απένειμε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην Taylor Swift.

: AP

Η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» συνοδευόταν από τον μεγαλύτερο γιο της και χειροκροτήθηκε όρθια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα υγείας της τραγουδίστριας θα καταγραφεί σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Céline Dion». Σε σκηνοθεσία της υποψήφιας για Όσκαρ ντοκιμαντερίστριας Irene Taylor, η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video κάποια στιγμή το 2024.

Η ζωή της Celine Dion γίνεται ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τη σπάνια ασθένειά της

κεντρικής εικόνας: @celinedion



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό