16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η BYD κατασκεύασε το 5.000.000στό όχημα με μπαταρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 5.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV), ένα Denza N7, στις 9 Αυγούστου, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που επιτύχει αυτό το ορόσημο.

Στα NEVs, η BYD περιλαμβάνει όλα τα οχήματα που παράγει και φέρουν μπαταρίες, ήτοι τα plug-in υβριδικά και τα αμιγώς ηλεκτρικά. Η κορυφαία κινέζικη εταιρία χρειάστηκε 13 χρόνια για το πρώτο 1 εκατομμύριο παραγωγής αυτοκινήτων νέας ενέργειας νέας, άλλους 18 μήνες για να φτάσει τα τρία εκατομμύρια, και μόλις 9 ακόμη μήνες για να φτάσει τα πέντε εκατομμύρια.

Το 2022, τα νέα ενεργειακά οχήματα της BYD σημείωσαν αξιοσημείωτη ανάπτυξη, με τις συνολικές πωλήσεις να ξεπέρασαν τα 1,86 εκατομμύρια. Η δυναμική συνεχίζεται το 2023, καθώς η εταιρεία έφτασε έναν εντυπωσιακό σωρευτικό όγκο πωλήσεων 1,5 εκατομμυρίων μονάδων από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο, συμπεριλαμβανομένων των 92.469 πωλήσεων εκτός Κίνας, νούμερα που ξεπερνά τις συνολικές πωλήσεις για ολόκληρο το έτος του 2022.

Σε δηλώσεις του στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της BYD για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό επίτευγμα, ο Wang Chuanfu, πρόεδρος της εταιρείας, είπε:
Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την BYD καθώς βλέπουμε το 5.000.000στό νέο ενεργειακό μας όχημα να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής.
Σε αυτήν την ειδική περίσταση, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα μας, στους συνεργάτες μας στον κλάδο για αυτό το ταξίδι που μοιραζόμαστε μαζί και σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους, των οποίων η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση έκαναν πραγματικότητα αυτό το ορόσημο.
Διάβασε ακόμα
Η BYD καλεί τις κινεζικές εταιρίες να ενωθούν, για να “κατεδαφίσουν” τους καθιερωμένους παίχτες της παγκόσμιας αγοράς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό