18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η bunny blonde είναι η νέα απόχρωση μαλλιών που θα δούμε παντού φέτος την άνοιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το Bunny blonde είναι ένα φρέσκο, φωτεινό ξανθό», λέει η colorist Harriet Muldoon, από το κομμωτήριο Larry King Salon του Λονδίνου, η οποία επινόησε τη φράση. «Είναι η τέλεια απόχρωση για την αρχή της άνοιξης, οπότε από εκεί προήλθε και το όνομα».

Το “Bunny” είναι επίσης ένα νεύμα προς τις «καλλονές που ‘ροκάρουν’ το look», λέει και αναφέρει τις Sienna Miller και Poppy Delevingne ως μεγάλες αναφορές. Έχουμε καταγράψει τη Sofia Richie Grainge και την Elle Fanning να συνυπογράφουν επίσης την τάση.

«Πρόκειται για την επιστροφή στη βάση και την προσθήκη περισσότερων ανταυγειών για να μας δώσουν ώθηση και λιγότερη έλξη στη ρίζα – αλλά ακόμα με ένα μοντέρνο twist», λέει η Muldoon. Της αρέσει να προσθέτει μια λάμψη και να πλέκει σχολαστικά τις ελαφρύτερες ανταύγειες στις ρίζες, προτού δουλέψει σε μερικά κομμάτια balayage για να αντανακλά το ανοιξιάτικο φως. «Θα έλιωνα πάντα το ξανθό χρώμα για να δημιουργήσω ένα απρόσκοπτο φινίρισμα», λέει η Muldoon. «Ωστόσο, η ιδέα είναι να αφήσετε το ξανθό σας εξαιρετικά φωτεινό και ελαφρύ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό