16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η BMW Motorrad θα δώσει το παρόν στην Εκθεση Μοτοσικλέτας στο Metropolitan Expo

Ειδήσεις Ελλάδα

BMW MOTORRAD

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ
27.03.2024 | 15:54

BMW CE 02
BMW

Η BMW Motorrad ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική.

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τις μοτοσικλέτες της Γερμανικής εταιρείας ιδιαίτερα επιθυμητές.

the-new-bmw-m-1000-x.
BMW

Από το επαναστατικό e-parkourer BMW CE 02 το οποίο έρχεται για να συνδέσει την urban αισθητική με την ηλεκτροκίνηση, μέχρι τη συναρπαστική BMW M 1000 XR που συμβολίζει τη δυναμική οδήγηση και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν τη μοτοσικλέτα που ταιριάζει στις προτιμήσεις τους και να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο stand της BMW Motorrad, θα βρίσκεται και ο επίσημος εκπαιδευτής και πρεσβευτής της μάρκας, Βασίλης Μπούδρος. Ο γεννηθείς το 1984 Έλληνας αναβάτης, έχει λάβει μέρος σε αγώνες στην Ελλάδα, την Αλβανία, την Ισπανία και το Μαρόκο, ενώ είναι ένας από τους τρεις συμπατριώτες μας που έχουν τερματίσει στο Rally Dakar, μετά τους Βασίλη Ορφανό και Λουκά Γιαννακούλη.

BMW CE 02
BMW

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης διαμορφώνονται ως εξής: Από Τετάρτη έως Παρασκευή, το ωράριο είναι από τις 14:00 έως τις 21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 21:00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό