23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η BMW συνεχίζει το teasάρισμα της M3 Touring

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος το τμήμα M της BMW συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και μετά την M4 CSL η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει και την M3 Touring. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της BMW που θα κάνει διαθέσιμη την M3 και σε πρακτική έκδοση, με το μοντέλο να τοποθετείται απέναντι από τα Audi RS4 Avant και Mercedes-AMG C63.

Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στο Goodwood Festival of Speed, το οποίο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου, με την παραγωγή της εν λόγω έκδοσης να έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο του Μονάχου. Ωστόσο, η BMW συνεχίζει το teasing του μοντέλου, παρότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πλήρως το πίσω μέρος του.

Μηχανικά και κάτω από το καπό της M3 Touring θα συναντάμε τον S58 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 510 ίππων που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Η γερμανική εταιρία έκανε γνωστό ότι στο Goodwood θα φέρει -μαζί με τις M3 Touring και BMW M3 Touring MotoGP Safety Car- τη νέα BMW M4 CSL, τη BMW 3.0 CSL του 1973, τις αγωνιστικές M1 Procar, την 3 Series (E90) του WTCC, το BMW V12 LMR (το αγωνιστικό πρωτότυπο που κέρδισε στο Le Mans το 1999), καθώς και το νέο αγωνιστικό BMW M LMDh, που θα κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη χρονιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό