20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η BMW παρουσιάζει τα M Performance Parts της M2

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν περίπου δύο εβδομάδες και λίγες ώρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της δεύτερης γενιάς της M2, διέρρευσαν φωτογραφίες του μοντέλου “φορτωμένο” με αρκετά αξεσουάρ από τον κατάλογο των M Performance Parts.
Σήμερα, η BMW έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του entry-level Μ μοντέλου της, το οποίο φέρει στοιχεία που σου επιτρέπουν να “φέρεις” το αυτοκίνητο πιο κοντά στα προσωπικά σου γούστα.

Αν και η “απλή” M2 δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγες συντηρητική σε εμφάνιση, με όλα αυτά τα πρόσθετα κάνουν τη σχεδίαση της υπερβολική και θυμίζει την κραυγαλέα εμφάνιση της προηγούμενης γενιάς του Honda Civic Type R. Το αν τα M Performance Parts κάνουν την M2 χειρότερη σε εμφάνιση, θα το αφήσω στην κρίση σου.

Η M2 μπορεί να εξοπλιστεί με πίσω αεροτομή, τοποθετημένη στο κάλυμμα του πορτμπαγκάζ, αλλά αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει και μια αεροτομή τοποθετημένη στην οροφή. Επιπλέον, υπάρχουν τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης τοποθετημένες στο κέντρο του carbon διαχύτη, όπως ακριβώς είδαμε στις τελευταίες M3 και M4.
Στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω έχουν τοποθετηθεί νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως επίσης και στις πλαϊνές ποδιές. Τέλος, υπάρχουν νέα γραφικά για το προφίλ του αμαξώματος με γράμματα “M Performance”, εκεί όπου θα εντοπίσεις και carbon καπάκια καθρεπτών και μεγαλύτερους τροχούς 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω.

Στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετά carbon στοιχεία, Alcantara επενδύσεις, νέο τιμόνι, νέα πατάκια και νέα μαρσπιέ στις πόρτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό