18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η BMW αγόρασε την Alpina

Ειδήσεις Ελλάδα

Το BMW Group ανακοίνωσε σήμερα πως προχώρησε στην εξαγορά της Alpina, με την κίνηση αυτή να σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για την Alpina, όπως δήλωσε ο συν-διευθύνων σύμβουλος της Andreas Bovensiepen.1H BMW εκτός από το brand Alpina, αποκτά όλα τα εμπορικά σήματα της, αλλά και την τεχνογνωσία της. Η Alpina θα παραμείνει μια ξεχωριστή μάρκα που θα εξακολουθεί να προσφέρει βελτιωμένα μοντέλα της BMW που θα τα εξελίσσει μόνη της.2Αξίζει να δειςΜάθε τα πάντα για την Alpina μέσω ενός εκπληκτικού ντοκιμαντέρ

Η BMW θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της Alpine από την 1η Ιανουαρίου 2026, μιας και στις 31 Δεκεμβρίου 2025 θα λήξει η τρέχουσα πενταετής συμφωνία συνεργασίας των δύο εταιριών. Από το 2026 οι εγκαταστάσεις της Alpina στο Buchloe θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στις πωλήσεις, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ, αλλά η παραγωγής αυτοκινήτων θα μεταφερθεί σε ένα από τα εργοστάσια της BMW.
Η BMW θα προσφέρει στους ανθρώπους που θα χάσουν τη δουλειά τους μια θέση στα εργοστάσιά της, στους προμηθευτές ή στους συνεργάτες ανάπτυξης της. Τέλος η Alpina θα προσφέρει και υπηρεσίες αποκατάστασης των κλασικών της μοντέλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό