21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Aston Martin σχεδιάζει να αλλάξει τα 2/3 της AMR23

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Aston Martin ήταν η ομάδα που έκανε φέτος τη μεγαλύτερη βελτίωση, καταφέρνοντας να ανέβει στο βάθρο στο πρώτο GP με τον Fernando Alonso, ενώ ο δεύτερος πιλότος της, ο Lance Stroll τερμάτισε στην 6η θέση.

Σύμφωνα με τον Mike Krack, επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, η Aston Martin σκοπεύει να αλλάξει τα 2/3 του φετινού της μονοθεσίου καθ’ολη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Krack πρόσθεσε:
Ξεκινάμε με μια καλή βάση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό βάσει των κανόνων για το ανώτατο όριο του προϋπολογισμού. Αν πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τα προβλήματα, σε χτυπάει πολύ.
Η Aston Martin θα επωφεληθεί από πολύ περισσότερο χρόνο αεροδυναμικών δοκιμών (αεροδυναμική σήραγγα και CFD) φέτος σε σχέση με τις Red Bull, Ferrari και Mercedes, επειδή τερμάτισε έβδομη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών την περασμένη σεζόν.
Συγκεκριμένα η Red Bull έχει φέτος το 63% του χρόνου αεροδυναμικών δοκιμών σε σχέση με την Aston Martin, λόγω της ποινής που πήρε για τη παραβίαση του budget cap του 2021, με τα αντίστοιχα ποσοστά της Ferrari και της Mercedes να είναι 75% και 80%.

Ο Alonso από τη μεριά του είπε:
Το σημαντικό σημείο είναι ότι η νέα Aston Martin είναι ένα νέο αυτοκίνητο, ένα νέο έργο – αυτή είναι μόνο η αρχή. Αυτό είναι μόνο ένα σημείο εκκίνησης, όχι το τελικό αυτοκίνητο. Ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες διατήρησαν τη φιλοσοφία που είχαν πέρυσι, Για εμάς, ήταν πολύ πιο δύσκολο – έπρεπε να αλλάξουμε το 95% του μονοθεσίου.
Για εμάς, υπάρχουν πολλά περισσότερα να μάθουμε από το μονοθέσιο και περισσότερα να έρθουν στο πλευρό μας. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα, ξέρουν τι να κάνουν, οπότε ελπίζουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό