27.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η Apple λανσάρει νέο website για την έρευνα ασφάλειας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple παρουσίασε την Apple Security Research, έναν νέο ιστότοπο που είναι αφιερωμένος στη βελτίωση των μεθόδων που είναι διαθέσιμες στους ερευνητές ασφαλείας για την αναφορά προβλημάτων στην εταιρεία.

Ο ιστότοπος προσφέρει εργαλεία για την αποστολή αναφορών ασφαλείας της Apple, τη λήψη ενημερώσεων κατάστασης σε πραγματικό χρόνο και την επικοινωνία με τους μηχανικούς της Apple.

Παράλληλα είναι ένα ιστολόγιο που θα επιτρέπει στις ομάδες μηχανικών της Apple να μοιράζονται τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ασφάλειά της. Η πρώτη ανάρτηση εμβαθύνει στην ασφάλεια της μνήμης XNU.

Η Apple μοιράστηκε επίσης σήμερα την πρόοδο που έχει σημειώσει με το πρόγραμμα Apple Security Bounty. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, η Apple έχει απονείμει σχεδόν 20 εκ. δολάρια σε πληρωμές σε ερευνητές. Οι μέσες πληρωμές είναι περίπου 40.000 $ στην κατηγορία Προϊόντων και η Apple έχει πληρώσει 20 ξεχωριστές ανταμοιβές άνω των 100.000 $ για ζητήματα υψηλού αντίκτυπου.

Η Apple λέει ότι τώρα ανταποκρίνεται σε ζητήματα πιο γρήγορα από πριν και έχει διευκολύνει την αναφορά προβλημάτων και την επικοινωνία με τις ομάδες της Apple μέσω της κυκλοφορίας του νέου ιστότοπου. Όλες οι αλλαγές κατάστασης αναφοράς σφαλμάτων αντικατοπτρίζονται σε ένα νέο πρόγραμμα παρακολούθησης που διατίθεται στον ιστότοπο, το οποίο διευκολύνει επίσης την Apple να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σφάλματα.

Η διαφάνεια έχει επίσης βελτιωθεί, με τον ιστότοπο να προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες Apple Security Bounty και κριτήρια αξιολόγησης, ώστε οι ερευνητές να έχουν καλύτερη ιδέα για το τι θα κερδίσει μια ανταμοιβή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό