21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Apple ανακοινώνει νέες δυνατότητες του Fitness Plus

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple μόλις ανακοίνωσε μερικά νέα χαρακτηριστικά στη συνδρομητική της υπηρεσία Fitness Plus, με στόχο να κάνουν το πρωινό σας τρέξιμο πιο ευχάριστο. Το Time to Run είναι μόνο ένα παράδειγμα και σας δίνει την ευκαιρία να τρέχετε σε διαφορετική πόλη κάθε εβδομάδα.. σχεδόν.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τρεις πόλεις – Λονδίνο, Μπρούκλιν και Μαϊάμι Μπιτς. Θα έχετε έναν ηχητικό οδηγό με συμβουλές και μαζί με αυτές, θα έχετε αντίστοιχες φωτογραφίες και μουσική.

Η Apple προσφέρει επίσης νέες συμμετοχές στο Artist Spotlight της, ώστε να έχετε μια ευρύτερη επιλογή μουσικής κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Προστίθεται επίσης νέο περιεχόμενο στη λειτουργία Time to Walk – τεχνικά μια τρίτη σεζόν με podcast και ηχητικές συνεδρίες.

Το Collections είναι μια νέα λειτουργία που περιλαμβάνει μια ομάδα ατόμων με τον ίδιο στόχο. Οι αρχικές δραστηριότητες που προσφέρονται στις Συλλογές είναι μια πρόκληση 30 ημερών, η βελτίωση της στάσης σου με Pilates, η Τελειοποίηση στις πόζες ισορροπίας στη γιόγκα, το τρέξιμο των πρώτων 5 χιλιομέτρων, η ενίσχυση της πλάτης σου, το τέντωμα των γοφών σου και η χαλάρωση για έναν καλύτερο ύπνο.

Όλο το νέο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σήμερα με 10 $ το μήνα ή μπορείτε να επιλέξετε μια ετήσια συνδρομή για 80 $. Απαιτεί φυσικά να έχετε Apple Watch.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό