19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η 9χρονη που κάνει «άρσεις θανάτου» με 75 κιλά

Ειδήσεις Ελλάδα

Viral στα Social Media έχει γίνει μια 9χρονη από την Ινδία, η οποία παρά το μικρό της ηλικίας της καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να κάνει «άρσεις θανάτου» (deadlifts) με 75 κιλά.

Το βίντεο με την 9χρονη, ονόματι Arshia Goswami, μόνο στο Instagram, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 48 εκατομμύρια προβολές με τη λεζάντα στο σχετικό βίντεο να αναφέρει: «Η νεότερη και ισχυρότερη Ινδή».

Πάντως, η Arshia Goswami δεν είναι άγνωστη στο διεθνές κοινό, καθώς πέρα από τα viral βίντεο με τις άρσεις θανάτου, δημοσιεύσει συχνά στα social media και ενημερώνει τακτικά τους 735.000 ακολούθους της.

Στο τελευταίο της κατόρθωμα, η 9χρονη από την Ινδία κατάφερε να σηκώσει τρεις φορές το βάρος της σε κιλά, φλερτάροντας έντονα με την ιδέα ενός παγκόσμιου ρεκόρ μελλοντικά.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το προηγούμενο ρεκόρ της, στα 8 της έτη παρακαλώ, ήταν τα 60 κιλά περίπου, σπάζοντας το πανασιατικό ρεκόρ στην ηλικιακή της κατηγορία.

Το πάθος της με την άρση βαρών ξεκίνησε το 2021, όταν ήταν 5 χρονών, όπου έσπασε το σχετικό ρεκόρ της χώρας σηκώνοντας σχεδόν 45 κιλά, όπως καθορίστηκε από το Βιβλίο των Ρεκόρ της Ινδίας.

Έκτοτε, έχει κατακτήσει τον «κόσμο» της άρσης βαρών με καταιγισμό, κερδίζοντας πολλούς διαγωνισμούς και παίρνοντας μάλιστα χορηγία από τις MuscleBlaze και Jerai Fitness, δύο δημοφιλείς μάρκες γυμναστικής της Ινδίας.

«Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει. Είναι γενετικό ή μήπως έχει κάποιο σπάνιο χάρισμα» είπε ο πατέρας της, ο οποίος στη συνέχεια προσδιόρισε το όνειρό της: «Ελπίζει ότι μια μέρα θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό