22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Όσιγιεκ ανακοίνωσε τον Στέφανο Ευαγγέλου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
20.06.2023 | 18:55

Ο Στέφανος Ευαγγέλου από προετοιμασία με τον Ολυμπιακό το 2018
IN TIME SPORTS

Η Όσιγιεκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου. Ο 25χρονος στόπερ υπέγραψε για έναν χρόνο με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά από την κροατική Όσιγιεκ, η οποία αποφάσισε να τον κάνει δικό της.

Ο 25χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Σέριφ και υπέγραψε με τους Κροάτες για ένα χρόνο, με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

” Είμαι χαρούμενο που είμαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε ως ομάδα. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που έχουμε στο καινούργιο γήπεδο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Ξέρω τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τη νοοτροπία ειδικά στα νοκ άουτ παιχνίδια που μας περιμένουν στο Conference League. Έχω περάσει σε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αυτή η εμπειρία σημαίνει πολλά για μένα. Ξέρω ότι πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι εδώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Έλληνας στόπερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό